Sezonul Sarbatorilor: filme online recomandate de Apple

Sezonul Sarbatorilor ne aduce recomandari pentru filme online din partea companiei Apple, ele fiind top 5 cele mai populare din iTunes Movie Store.

Sezonul Sarbatorilor ne aduce din partea companiei Apple recomandari pentru filme online pe care le putem vedea de Craciun, ele fiind extrem de interesante. Cei de la Apple s-au gandit sa celebreze Sezonul Sarbatorilor cu publicarea listei unui top 5 al celor mai populare filme online vandute prin intermediul iTunes Movie Store, magazinul sau online prin care distribuie filme si seriale tv.

Cei de la Apple obisnuiesc in mod regulat sa celebreze Sezonul Sarbatorilor cu recomandari interesante, iar cele pentru filme online vor fi cu siguranta apreciate. Compania Apple ne recomanda filme online care sunt perfecte pentru Sezonul Sarbatorilor, sau in special pentru ziua de Craciun, asa ca daca petrecti un Craciun in familie, probabil le veti aprecia pe acestea.

Vorbim despre o serie de filme online lansate in trecut pentru Sezonul Sarbatorilor si care au avut parte de foarte multe achizitii, sau doar inchirieri prin iTunes Movie Store. Compania Apple s-a gandit ca ar fi perfect sa creeze acest top de filme online pentru Sezonul Sarbatorilor, iar noi ne putem ghida in baza lor pentru a avea ce urmari intr-o zi linistita de Craciun.

Sezonul Sarbatorilor: filme online  de Craciun, recomandate de Apple

Cele mai populare filme online recomandate si de catre Apple pentru Sezonul Sarbatorilor, de Craciun, sunt urmatoarele :

  1. Elf — Cu Will Farrell in rol principal, interpretandu-l pe Elful Buddy.
  2. National Lampoon’s Christmas Vacation — Chevy Chase joaca un rol de exceptie ca Clark W. Griswold.
  3. Dr. Seuss’ How the Grinch Stole Christmas — Unicul Jim Carrey intra in rolul lui The Grinch pentru unul dintre cele mai cunoscute filme online de Craciun.
  4. Home Alone — Cu Macaulay Culkin in rol principal, nu cred ca mai este nevoie de vreo descriere.
  5. The Polar Express — Tom Hanks isi asuma multiple rolul pentru un film care a facut multi copii fericiti de-a lungul timpului.

Cu asemenea recomandari din partea Apple pentru Sezonul Sarbatorilor, veti putea vedea filme online clasice, care intra in istoria acestei perioade a anului. Toate aceste filme recomandate de Apple pentru Sezonul Sarbatorilor sunt disponibile si in afara iTunes Store, unele in Netflix, altele in Amazon Prime, ambele disponibile si in Romania.

sezonul-sarbatorilor-filme-online-craciun-apple