Yalu iOS 10.1.1 jailbreak update a fost lansat

Yalu iOS 10.1.1 jailbreak update a fost lansat in cursul noptii trecute, versiunea beta 4 a aplicatiei care permite exploatarea iPhone, iPad si iPod Touch fiind acum disponibila pentru noi. Puteti folosi acest tutorial iOS 10.1.1 jailbreak pentru a folosi versiunea beta 4 a solutiei, insa hackerul care a dezvoltat-o ne recomanda sa o evitam daca am folosit versiunea beta 4.

In aceasta noua versiune Yalu iOS 10.1.1 jailbreak, utilizatorii au in primul rand suport pentru Mobile Substrate, care permite folosirea unei multitudini de tweak-uri din Cydia. Din pacate lista terminalelor pe care se poate face Yalu iOS 10.1.1 jailbreak nu s-a schimbat, asa ca un va ganditi ca veti putea folosi actualizarea pe dispozitive noi astazi.

Separat Yalu iOS 10.1.1 jailbreak ar putea aduce noi probleme pentru cei care au facut jailbreak deja, insa separat de asta nu exista schimbari care sa fie vizibile intr-un fel sau altul.

  • added mobilesubstrate support
  • device support still unchanged
  • procexp hangs rather than panicing
  • OS should be way more stable
  • it may have some new issues. If OS does not come back after reloading, reboot and try again.

Pentru actualizarile viitoare ale Yalu iOS 10.1.1 jailbreak, hackerul intentioneaza sa implementeze suport pentru noi iDevice-uri, desi deocamdata nu se stie care vor fi acestea. Deasemenea nu se stie nici cand va fi lansata o noua versiune a Yalu iOS 10.1.1 jailbreak, insa exista sanse mici ca ea sa fie disponibila pana la 1 ianuarie.

  • more devices supported
  • fix procexp
  • fix mmap() hook amfi checks
  • mobilesubstrate works thanks to a dirty hack. better solution?

yalu-ios-10-1-1-jailbreak-update

61 COMENTARII

  1. Yalu iOS 10.1.1 jailbreak beta 4 a fost retrasa imediat după lansare chiar de către qwertyuiop din cauza mai multor probleme. Se pare ca beta 3 e deocamdată mai stabila.

  2. N-a fost retrasa versiunea, e inca acolo, doar ca e marcata ca fiind broken. El spune ca-i merge bine pe iPhone 7 si ca daca exista probleme la altii, sa foloseasca beta 3.

  3. @doruclop: am incercat contul de state si a mers. Cu cel de RO nu a mers. Am primit aceeasi eroare. Nu stiu daca are legatura sau nu.

  4. Tweak-uri instalate: barrel, winterboard, ace ios9 ca temă, iconrenamer, moviebox, musicbox la care nu merge search?, cleardock, unlimtones si cam atât deocamdată

  5. Cu beta 4 nu mi-a mers si ifile inca nu e ok deși ei spun că e compatibil. Mie îmi da restart de fiecare dată când intru in el

  6. Ăștia care am făcut JB deja pe ( beta ) … când apare versiunea finala ( care sa meargă OK speram noi … nu ca cizma asta de beta in care nu merge aproape nimic ) … cum vom face ? Instalam peste și va merge ? Sau trebuie șters într-un fel sau altul și reinstalat iar ?

  7. Am făcut jailbreak, totul mergea perfect…pana mi-a dispărut 4G-ul. Am dat restart la iPhone și…gata…jailbreak NU mai merge. Interesant ca după ce pornesc aplicația yalu cydia merge, se deschide, pot instala/dezinstala orice tweak dar niciunul din cele rămase NU mai funcționează. Any ideas? Mersi

  8. de fapt la mine aplicatia “yalu” este o aplicatie cu numele mach_portal si fara nici o imagine pe ea. Asa trebuie sa fie?
    O deschid si merge cydia, dar altceva nimic, nici un tweak din cele instalate

  9. Terminați cu prostiile si nu faceți jailbreak-ul asta. E o porcărie. Dupa 4 zile de el, azi a trebuit sa fac restore la iphone si sa trec pe ios 10.2. Eu unul care sunt fan înrăit jailbreak, pana nu apare ceva stabil, nu ma mai risc.