TUTORIAL: iOS 10 jailbreak Yalu pe iPhone si iPad (WINDOWS)

Tutorial iOS 10 jailbreak Yalu pe iPhone 7, iPhone 6S si iPad Pro folosind Cydia Impactor pe sistemul de operare Windows, sau macOS/OS X.

iOS 10 jailbreak a fost lansat dimineata de catre un hacker italian numit Luca Todesco si v-am spus atunci ca el este disponibil in versiune beta, lucru care nu s-a schimbat intre timp. El a reusit sa introduca aplicatia Cydia in procesul de instalare al iOS 10 jailbreak, insa Substrate nu este deocamdata functional, asa ca nu va veti putea folosi de multe tweak-uri.

iOS 10 jailbreak nu este deocamdata disponibil in versiunea finala, asa ca cel mai probabil veti avea probleme in a va folosi terminalele, dar acesta este un risc pe care va trebui sa vi-l asumati. Deasemenea trebuie sa stiti si ca vorbim despre un iOS 10 jailbreak tethered, adica la repornire va trebui sa o parte din procedura pentru a avea din nou Cydia.

Solutia de iOS 10 jailbreak este foarte departe de a fi perfecta si este in continua actualizare, asa ca v-as recomanda sa nu va grabiti deocamdata cu ea, mai ales ca este si limitata. Hackerul care a lansat aceasta solutie de iOS 10 jailbreak continua sa o imbunatateasca, deci zilnic apar noi actualizari pentru ea, asa ca trebuie sa fiti pregatiti pentru asta.

TUTORIAL: iOS 10 jailbreak Yalu pe iPhone si iPad (WINDOWS)

In momentul de fata, solutia de iOS 10 jailbreak, denumita Yalu, poate fi facuta pe :

  • iOS 10.1;
  • iOS 10.1.1.

Puteti face iOS 10.1.1 jailbreak pe urmatoarele terminale :

  • iPhone 6S;
  • iPhone 6S Plus;
  • iphone 7;
  • iPhone 7 Plus;
  • iPad Pro.

Da, din pacate alte terminale nu au deocamdata suport pentru aceasta solutie de iOS 10 jailbreak si nici nu stiu daca vor avea vreodata, asa ca va trebui sa aveti rabdare. Daca nu aveti una dintre versiunile iOS 10 mentionate mai sus, atunci nici nu le mai puteti instala, deoarece Apple a blocat chiar ieri semnarea lor, cu doar o zi inaintea lansarii iOS 10.1.1 jailbreak.

Inainte de a incepe, va recomand sa faceti un backup terminalelor voastre folosind iTunes sau iCloud, deoarece este necesar sa aveti o copie a datelor din terminale in cazul in care procedura esueaza.

iOS 10 jailbreak – procedura

tutorial-ios-10-jailbreak-yalu-iphone-7

  1. Descarcati in calculator aplicatia Cydia Impactor pentru calculatoarele voastre de aici : cydiaimpactor.com.
  2. Descarcati iOS 10 jailbreak Yalu de aici.
  3. Dezarhivati Cydia Impactor in calculatoare si deschideti-o. Este important sa NU fie deschisa cu optiunea Run as administrator.
  4. Acum conectati terminalul iPhone, iPad sau iPod Touch la calculator folosind un cablu USB. Este necesar ca iTunes sa fi fost instalata in prealabil pe calculator.
  5. Dezactivati Find My iPhone si codul de siguranta, impreuna cu Touch ID.
  6. Cydia Impactor ar trebui sa recunoasca acum terminalul vostru. Daca nu este recunoscut, selectati-l folosind primul slider din aplicatie.
  7. Acum mergeti in folderul in care ati descarcat aplicatia Yalu pentru iOS 10 jailbreak.
  8. Trageti, drag & drop, aplicatia mach_portal+yalu.ipa peste fereastra Cydia Impactor.
  9. Introduceti intai Apple ID-ul vostru, adica adresa de email folosita pentru a face Apple ID-ul.
  10. Acum introduceti parola Apple ID-ului si asteptati ca instalarea sa aiba loc. Daca Cydia Impactor afiseaza diverse erori, reincepeti procedura pana functioneaza.
  11. In iPhone, iPad sau iPod Touch, mergeti in Settings > General > Device Management/Profile, Configurari > General > Profil.
  12. Selectati campul in care este mentionat Apple ID-ul vostru.
  13. Apasati butonul Trust, apoi puteti deschide aplicatia Yalu.
  14. Dupa cateva secunde in care va fi afisat un ecran albastru, terminalul vostru va reporni si veti vedea Cydia instalata in ecranul de aplicatii.
  15. Daca reporniti terminalul din nou, va trebui sa rulati aplicatia Yalu dupa fiecare repornire pentru a putea folosi Cydia.

Dupa cum va spuneam mai sus, nu se stie in ce masura va exista suport si pentru alte modele de terminale iPhone.

Daca aveti alte intrebari, le astept in comentarii.