George Michael a murit, descopera albumele in iTunes

George Michael a murit la varsta de 53 de ani, iar daca esti nostalgic, poti asculta toate albumele sale de muzica direct prin iTunes Music Store.

George Michael a murit la varsta de 53 de ani si intreaga lume a fost uimita de disparitia unui star extrem de popular pe intregul mapamond. George Michael a fost unul dintre cei mai mari artisti ai planetei si daca sunteti tristi sa aflati despre intrarea sa in nefiinta, atunci poate veti fi interesati sa-i reascultati unele dintre cele mai cunoscute melodii lansate de-a lungul timpului.

George Michael, la fel precum foarte multi alti artisti de pe glob, are aproape intreaga colectie de albume disponibila in iTunes Music Store in momentul de fata. Compania Apple a avut grija ca George Michael sa fie prezent in vietile clientilor sai prin melodiile pe care le-a lansat de-a lungul timpului, asa ca ne ofera posibilitate de a-i asculta toate melodiile direct pe iDevice-uri.

Toate albumele lui George Michael pot fi accesate in aceasta pagina a iTunes Store, compania Apple pemitandu-le sa auzim fiecare melodie lansata de catre artist. Voribm despre nu mai putin de cateva zeci de albume cu melodii lansate de catre George Michael in intreaga sa cariera, aceasta terminandu-se abrut astazi, el intrand in legenda muzicii globale.

George Michael a murit, descopera-i toate albumele din iTunes

Separat de albumele cu melodiile George Michael, compania Apple listeaza in iTunes Store si unele dintre clipurile video lansate de catre el de-a lungul timpului. In aceasta pagina puteti vedea toate clipurile video pe care George Michael le-a lansat pentru cei interesati sa se bucure de muzica sa si vorbim tot despre cateva zeci de clipuri video cu muzica artistului.

Daca aveti un abonament Apple Music activat, atunci toata muzica George Michael va este disponibila pentru ascultare gratuita pe iPhone, iPad, iPod Touch, Mac sau PC cu Windows. Daca nu aveti un abonament Apple Music, atunci puteti asculta partial muzica lui George Michael chiar in momentul de fata fara a plati vreun ban, totul fiind disponibil pe iOS, Windows si chiar Android.

george-michael-murit-muzica

Compania Apple a creat in Apple Store inclusiv o lista cu cele mai cunoscute melodii ale lui George Michael, aceasta putand fi acesata in aceasta pagina. Vorbim despre hit-urile lui George Michael, care sunt cunoscute in lumea intreaga, ele fiind disponibile pentru ascultare in exact aceleasi conditii precum orice fel de alta melodie a artistului.

Compania Apple nu a creat deocamdata o sectiune comemorativa pentru George Michael in iTunes Movie Store, insa probabil o va face maine, sau in zilele urmatoare. George Michael a fost si va ramane o legenda a muzicii mondiale, iar astazi va puteti bucura din nou de muzica sa multumita iTunes.