iPhone 7S – ecran de 5 inch pregatit de Apple

iPhone 7S urmeaza sa fie lansat intr-o versiune cu ecran de 5 inch, dar si cu o noua camera duala, iSight Duo, ale carei camere sunt pozitionate vertical.

iPhone 7S urmeaza sa fie mai surprinzator decat se asteapta foarte multa lume, informatii aparute in cursul noptii trecute dezvaluind o schimbare majora pregatita de catre Apple. Mai exact, separat de modelele cu ecrane de 4.7 inch si 5.5 inch, compania Apple ar dori sa lanseze pe pietele globale inclusiv un iPhone 7S cu ecran de 5 inch, intermediar.

iPhone 7S cu ecran de 5 inch ar urma sa aiba exact aceleasi componente interne precum modelele cu ecrane de 4.7 inch si 5.5 inch, lucru care este perfect logic si usor de inteles. Compania Apple ar intentiona practic sa ofere mai multe optiuni de achizitie pentru cei interesati de iPhone 6S, deoarece se pare ca lumea este suparata cand este pusa sa aleaga doar intre modelele cu ecrane de 4.7 inch si 5.5 inch.

Partea interesanta a acestui zvon sta in faptul ca acest iPhone 7S cu ecran de 5 inch ar urma sa aiba o camera duala pozitionata vertical si nu orizontal, cum se intampla la iPhone 7 Plus. Mai exact, camerele vor sta una sub cealalta si nu una langa cealalta, compania Apple putand oferi aceasta schimbare si pentru iPhone 7S Plus, desi deocamdata nimic nu este 100% sigur din acest punct de vedere.

iPhone 7S – ecran de 5 inch si o noua camera duala pregatite de Apple

Aceste informatii privind iPhone 7S nu sunt 100% sigure deoarece se bazeaza pe prototipuri testate in momentul de fata de catre cei de la Apple. Partenerii asiatici ai celor din Cupertino asteapta pana in luna martie specificatiile finale ale iPhone 7S, iar in baza acestora urmeaza sa fie fabricate viitoarele modele de smartphone-uri, cu usoare modificari.

“The iPhone model that is going to be released in 2017 is the iPhone 7s・iPhone 7s Plus as an updated version of the iPhone 7・iPhone 7 Plus, and they have a plan to release a medium-sized 5-inches model in this lineup. The basic specification is the same with the iPhone 7s・iPhone 7s Plus, and the iSight Duo cameras are installed vertically instead of horizontally.”

Aceste zvon privind lansarea unui iPhone 7S cu un ecran de 5 inch nu este nici pe departe nou, diverse alte informatii similare aparand in trecut de la partenerii asiatici ai Apple. Totusi, aceasta este prima oara cand auzim despre o posibila folosire a unei camere duale orizontale pentru noul iPhone 7S, asa ca va fi interesant de vazut ce anume va face Apple.

Voi ce parere aveti despre aceste schimbari ?

iphone-7s-ecran-5-inch