iPhone 8 si iPhone 7S confirmate de un prim document

iPhone 8 si iPhone 7S au fost confirmate de catre un document preluat din fabrica unui partener Apple, el dezvaluind numele de cod si unele schimbari.

iPhone 8 si doua modele ale iPhone 7S au fost confirmate de un presupus document care a fos tpublicat in cursul noptii trecute pe internet de catre un chinez. Documentul ar fi fost preluat direct din fabrica unui partener Apple si dezvaluie trei modele de terminale iPhone noi, care au numele de cod D20, D21 si D22.

Fara a se oferi detalii cu privire la componentele pe care ar trebui sa le includa aceste dispozitive, cei care au obtinut documentul sustin ca iPhone 8 are numele de cod Ferrari. Nu se stie ce componente are iPhone 8, insa el ar urma sa fie modelul preicum pe care Apple il va vinde in 2017, iar cele doua modele ale iPhone 7S vor fi mai ieftine decat actualele iPhone 7.

Conform celui care a furnizat acest document, pentru iPhone 8 compania Apple va schimba design-ul placii logice in care se va regasi viitorul chip A11 special creat pentru noile modele. Se pare ca placa logica va fi formata din doua bucati care vor fi interconectate cu un cablu, spre deosebire de o singura structura, asa cum se intampla in momentul de fata.

iPhone 8 si iPhone 7S confirmate de un prim document

Mai mult decat atat, Apple vrea sa repozitioneze sertarul SIM al iPhone 8 in partea inferioara a carcasei pentru a face loc pentru noi componente interne. Schimbarea ar fi una neasteptata, insa probabil cei de la Apple au motive serioase sa o faca in iPhone 8 dupa ani de zile de a oferi sertarul SIM in exact acelasi loc ca si pana in prezent.

In cazul iPhone 7S, se pare ca vor exista foarte putine noutati si ele nu au legatura cu design-ul terminalelor, de aici si pretul redus pentru ele. Apple va folosi acelasi design pentru carcasa iPhone 7S, cu minore modificar, dar si acelasi design pentru placa logica si modul in care sunt aranjate componentele interne in carcasa, deci nu vor exista surprize.

Aceasta este prima oara cand vedem un document in care ni se prezinta modul in care ar putea arata componente dedicate iPhone 8 si iPhone 7S, dar nu va fi ultima oara. Avand in vedere interesul foarte mare vis-a-vis de cele doua terminale, cred ca vom vedea tot mai multe dovezi ale existentei lor in urmatoarele luni, pe masura ce ne vom apropia de lansare.

iphone-8-si-iphone-7s-document