Primul restaurant care serveste mancare pe iPad

In San Francisco exista primul restaurant din lume care serveste mancare pe tabletele iPad ale companiei Apple, iar in imaginea de mai jos puteti vedea cum arata. Quince este numele acestui restaurant, el avand trei stele Michelin, deci putina lume s-ar fi asteptat sa vada o asemenea aranjare pentru mancarea servita clientilor care-i calca pragul.

Totusi, in ideea de a atrage o clientela ceva mai tanara, cei de la Quince s-au gandit sa foloseasca tabletele iPad pe post de farfurii pentru a crea putina publicitate gratuita. Tabletele iPad sunt oferite doar cu un singur fel de mancare, el fiind acompaniat si de un clip video special care are menirea de a potenta ceea ce mananca respectivii clienti in acel moment.

Quince serveste tabletele iPad impreuna cu o portie de mancare numita “Un caine in cautarea aurului”, ea fiind formata din crochete cu trufe albe. Pe tabletele iPad sunt rulate clipuri video cu caini de apa care se afla in cautarea de trufe, deci vorbim despre o tematica pe care unii probabl o vor aprecia atunci cand comanda mancarea.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre aceasta idee a restaurantului Michelin ?

“Described as “white truffle croquettes on iPads playing videos of water dogs on the truffle-hunt” by whoever sent the photo to Nakano, the plating raises some obvious questions. Namely, does the San Francisco Department of Public Health have an acceptable washing method for iPads? And, this being San Francisco, how long until someone reprograms one of those things to display one-star Quince reviews on Yelp?”.

ipad-farfurie-mancare