Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 nu a convins utilizatorii Galaxy Note 7 sa renunte la...

iPhone 7 nu a convins utilizatorii Galaxy Note 7 sa renunte la Samsung

iPhone 7 nu ar fi atras atat de multi utilizatori ai Galaxy Note 7, in ciuda tuturor problemelor pe care le-a avut compania Samsung.

iPhone 7 nu ar fi convins utilizatorii Galaxy Note 7 sa renunte la compania Samsung, conform unor informatii aparute in cursul acestei zile de la analisti americani. Conform acestora, se pare ca noile functii implementate de catre cei de la Apple in iPhone 7 si iPhone 7 Plus nu ar fi fost suficient de atractive pentru clientii concurentilor coreeni.

Analistii sustin ca majoritatea celor care au inlocuit un terminal Galaxy Note 7 au ales tot un produs al companiei Samsung si nu unul al companiei Apple. Acest lucru nu poate fi contrazis si diverse studii aparute in lunile trecute au confirmat faptul ca iPhone 7 nu a convins majoritatea utilizatorilor Galaxy Note 7 sa renunte la Samsung.

Problema in aceasta situatie are la baza procentul de utilizatori ai Galaxy Note 7 care au renuntat totusi la Samsung in favoarea iPhone 7. Studii aparute in octombrie sugerau ca aproximativ 30% dintre cei care au avut un Galaxy Note 7 cu probleme au cumparat un iPhone 7 al companiei Apple dupa ce au renuntat la produsul Samsung.

iPhone 7 nu a convins utilizatorii Galaxy Note 7 sa renunte la Samsung

Luand in considerare procentele, afirmatiile analistilor sunt adevarate si majoritatea utilizatorilor Galaxy Note 7 nu au trecut la iPhone 7, dar orice depaseste 51% reprezinta majoritatea. Acel procent de 49% dintre utilizatorii Galaxy Note 7 este pus acum in discutie cel mai probabil doar Samsung si unii parteneri ai sai stiu cati clienti au ales iPhone 7.

“Samsung was able to fend off other Android competition, and Apple, too, thanks to Apple’s own lack of a wowing product this year. Apple has the strongest ecosystem, with its hardware, software and app and content stores. iPhone users looking for an upgrade stick with Apple. But in a year when Samsung dropped the ball in a huge way, Apple didn’t have a phone with a compelling enough feature set to lure Samsung owners away.”

Problemele celor de la Apple cu vanzarile iPhone ar fi existat si in perioada Craciunului, compania americana insumand 44% dintre noile activari de terminale mobile in perioada Craciunului. Desi procentul este mare, trebuie totusi mentionat faptul ca vorbim despre o scadere de la 49.1%, cat a inregistrat Apple in aceeasi perioada a anului trecut.

Luand toate acestea in considerare, ramane sa va decideti singuri daca iPhone 7 a fost atat de slab incat nu a atras utilizatori Galaxy Note 7, sau analistii nu specifica procente dintr-un motiv lesne de inteles.

iphone-7-clienti-galaxy-note-7

 • Cristi

  Nici pe cei cu 6S nu i-a convins, sa speram ca la anul. Fanii Samsung asteapta S8, la ce specificatii se anunta va fi cu siguranta de succes.

 • Srb Srb

  era si de asteptat…oamenii, literalmente vor sa moara pt companie..

 • gheorghe

  At fi si culmea ca oamenii sa treaca la un terminal total inferior .

 • Michael

  Normal, iphone 7 e acelasi lucru cu iphone 6 la utilizarea de zi cu zi

 • Srb Srb

  toate sunt…toate sunt telefoane

 • Mr. Tambourine Man

  E vorba de 2-3 milioane de utilizatori, 1-1,5 % din vanzarile anuale de iPhone

 • claudiu

  SUPERB

 • cristi

  Srb Srb, tu știi cu ce mănâncă fanatismul asta extrem
  Tu ești mort și înviat :))

 • George89

  Sunt de acord cu userii Cristi, Gheorghe si Michael ,împreuna au spus exact cum este situatia
  Foștii utilizatori de Note 7 așteaptă S8, eu personal nu as spune ca i7 este un i6 , este mai mult un i6S mai coafat pe ici pe colo
  Oricum micile îmbunătățiri aduse de Apple sunt oarecum infime ,mai ales ca pe i7 nu ai ce ai pe Note 7 si tehnologia din i7 este depașită aflându-se se sub Note 7 (ecran dual edge, camera dual pixel , Super Amoled etc)

 • Cristi

  :)))