iPhone 7 jet white apare intr-un prim clip video

iPhone 7 jet white a aparut pentru prima oara in zvonuri acum cateva luni si ni se sugera ideea ca Apple ar intentiona sa lanseze acest produs in 2017 pe pietele globale. Vorbim despre o versiune alba a iPhone 7 jet black, iar multa lume s-a entuziasmat instant de schimbarea ce ar putea fi oferita de catre compania Apple pentru noi.

Din pacate, iPhone 7 jet white pare sa fie doar o idee interesanta si nimic mai mult, deoarece Apple nu prea pare dispusa sa aduca un asemenea dispozitiv pe piata. Totusi, in China par sa existe producatori interesati sa creeze dispozitive de acest gen, iar mai jos puteti vedea cum arata o carcasa jet white pentru iPhone 7.

Avem carcase pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa niciuna nu a fost creata de catre compania Apple, ci cel mai probabil de catre fabricanti chinezi de accesorii. Carcasa jet white pentru iPhone 7 nici macar nu are logo Apple pe ea, iar cea pentru iPhone 7 Plus nu are decat o gaura pentru camera duala, cealalta fiind facuta pentru flash LED, in ideea de a inlocui carcasa unui iPhone 6S Plus.

Totusi, ce parere aveti despre aceasta idee si cat credeti ca ar fi de buna lansarea unui iPhone 7 jet white.