Mesajul care blocheaza aplicatia Mesaje pe iPhone

Un simplu mesaj poate bloca aplicatia Mesaje, Messages, a iPhone si impiedica redeschiderea ei pentru a vedea conversatiile facute.

La doar cateva luni dupa ce ne-a fost prezentat clipul video care bloca orice iPhone la simpla deschidere, iata ca avem un nou hack care este menit sa genereze frustrare. Mai exact, vorbim despre un fisier care poate bloca aplicatia Mesaje, Messages, a oricarui iPhone, in mod permanent, daca nu este aplicata o rezolvare pentru a readuce lucrurile la normal.

In clipul video de mai jos puteti vedea cum functioneaza totul si vorbim despre un script ascuns intr-un fisier care genereaza impresia ca este un contact pentru iPhone. Ascuns intr-un fisier de tip .vcf, acest script blocheaza aplicatia Mesaje, aceasta nemaiputand fi deschisa, chiar daca repornim terminalele noastre, deci nu va ganditi ca solutia este chiar atat de simpla.

Acest hack poate fi facut numai daca aveti aplicatia iCloud Drive instalata in terminalul iPhone de pe care trimiteti acel fisier mascat sub forma unui contact, altfel va trebui sa folositi un Mac. Procedura in sine este una foarte simpla si rezultatul este de fiecare data acelasi, iar metode de prevenire nu exista, in afara de a nu deschide fisierele pentru contacte.

In clipul video de mai jos puteti vedea si cum se aplica rezolvarea pe terminalele care sunt afectate, insa este recomandabil sa nu trimiteti vreun asemenea mesaj unui prieten. In aceasta pagina gasiti fisierul care blocheaza aplicatia Mesaje, Messages, pe orice iPhone, iar in aceasta pagina gasiti fisierul care rezolva problema si deblocheaza aplicatia.