Ajunul Anului Nou – artificii pe postarile Facebook

Ajunul Anului Nou vine cu o surpriza de la Facebook, reteaua de socializare afisand artificii la publicarea cuvintelor "La Multi Ani" si "Happy New Year".

Ajunul Anului Nou vine cu o foarte mare surpriza din partea companiei Facebook, americanii pregatind ceva special pentru utilizatorii care folosesc reteaua de socializare. Mai exact, in Ajunul Anului Nou compania Facebook a implementat in cadrul retelei de socializare un efect special care apare la postarile ce au legatura cu anul nou si sunt vizibile in interfata website-ului.

Pentru a intampina cu bine 2017, in Ajunul Anului Nou Facebook afiseaza o animatie cu artificii pentru toate postarile facute inainte si dupa trecerea in noul an. Mai exact, daca in Ajunul Anului Nou veti vedea in cadrul retelei de socializare Facebook postari care contin cuvintele “Happy New Year” sau “La Multi Ani”, atunci va provoc sa faceti click, sau sa apasati pe ele.

In momentul in care veti interactiona cu o asemenea expresie vizibila pe Facebook in Ajunul Anului Nou, sau dupa aceea, intregul ecran al terminalului, sau calculatorului vostru, va fi invadat de artificii. Cei de la Facebook au modificat algoritmii retelei de socializare special pentru Ajunul Anului Nou, astfel ca aceste expresii, si altele locale, sunt automat recunoscute.

Ajunul Anului Nou aduce artificii pentru postarile Facebook

Toate posatrile de genul celor mentionate mai sus, facute pentru Ajunul Anului Nou, sau dupa aceea, vor avea un marcaj special in cadrul Facebook pentru a ne da de inteles ca putem interactiona cu ele. Acestea vor fi animate de Ajunul Anului Nou atat in cadrul News Feed, cat si in cadrul paginilor individuale de postari, asa ca veti putea vedea animatiile indiferent de ele.

Postarile speciale facute de Ajunul Anului Nou vor avea culoarea albastra si veti putea interactiona cu ele atat din interfata mobila a Facebook, cat si din cea pentru calculatoare. Practic, Facebook vrea ca toata lumea sa se distreze cum se cuvine in Ajunul Anului Nou, asa ca ne pune la dispozitie ustensile pe masura importantei anului 2017 in care intram.

Separat de acestea, pentru Ajunul Anului Nou cei de la Facebook au pregatit cateva noutati si pentru sistemul Live, care ne permite sa facem streaming live. Mai exact, cei care folosesc Facebook Live in Ajunul Anului Nou vor avea posibilitatea de a utiliza o serie de masti speciale, asa ca va veti putea distra urmaritorii cu animatii speciale oferite de Facebook.

Acestea fiind spuse, distrati-va cu prietenii in Ajunul Anului Nou si intampinati anul 2017 asa cum se cuvine, multumita celor de la Facebook si noutatilor implementate special pentru ziua de astazi.

ajunul-anului-nou-artificii-facebook