iOS 10.3 beta – data de lansare si noile functii

iOS 10.3 beta 1 urmeaza sa fie lansat pe data de 10 ianuarie de catre Apple si va aduce un nou Theatre Mode pentru clientii din intreaga lume.

iOS 10.3 beta 1 urmeaza sa fie lansat pe 10 ianuarie, conform unei persoane care in trecut ne-a oferit foarte multe informatii valide in legatura cu produse Apple inca nelansate. Vorbim despre Sonny Dickson, cel care a dezvaluit lumii intregi secretele companiei Apple privind iPhone 6 inainte ca orice alt leakster sa ni le divulge.

Ieri el a vorbit despre iOS 10.3 beta 1, afirmand ca aceasta prima versiune beta urmeaza sa fie lansata de catre compania Apple pe data de 10 ianuarie, o zi de marti. Daca urmariti de ceva vreme lansarile Apple pentru noile versiuni ale iOS, atunci veti observa ca 10 ianuarie este o zi de marti, adica informatia este perfect plauzibila in momentul de fata.

Separat de oferirea datei pentru lansarea iOS 10.3 beta 1, Sonny Dickson mai afirma ca Apple urmeaza sa implementeze un asa-zis “Theatre Mode”, care va avea si o iconita in forma de Popcorn vizibila in Control Center. Ce va face aceasta noua functie nu stie nimeni deocamdata, iar Dickson nu ofera detalii pentru ea, dar am putea vorbim despre acea tema intunecata, “Dark Mode”, despre care s-a discutat vara trecuta.

iOS 10.3 beta – data de lansare si noile functii

ios-10-3-beta-lansare-functii

Nu ar fi greu de crezut ca incepand cu iOS 10.3 beta Apple ne-ar putea oferi o metoda de a face intreaga interfata a iOS neagra pentru utilizare noaptea, dar am putea vorbi si de o cu totul alta functie. Cei de la Apple au implementat deja interfete negre pentru unele dintre aplicatiile iOS, insa nu le-au activat decat pentru aplicatia Clock, asa ca ramane de vazut ce vom primi.

Din moment ce iOS 10.3 beta 1 ar trebui sa fie lansat pe data de 10 ianuarie, exista o foarte mare sansa ca iOS 10.2.1 sa fie lansat inainte, sau chiar in aceeasi zi. Compania Apple nu prea are obiceiul de a initia o noua runda de testare beta a unui iOS fara a  lansa in versiune finala versiunea anterioara, asa ca am putea avea parte de un update pentru toata lumea.

Desigur ca planurile Apple s-ar putea schimba pana in saptamana cu 10 ianuarie 2017, dar deocamdata nu exista motive sa credem altceva decat ce ne este prezentat.