Galaxy S7 – camera se crapa in mod misterios

Camera Galaxy S7 se crapa din senin chiar si cand terminalele nu sunt folosite, cei de la Samsung refuzand sa admita ca totul este un defect de fabricatie.

Camera Galaxy S7 se crapa in mod misterios in timpul folosirii terminalelor, sau cel putin asta sustin din ce in ce mai multi clienti ai companiei Samsung. Totul a inceput cu un client care a raportat aceasta problema, desi terminalul a stat intr-o carcasa, si a fost contactat de catre un website interesat sa-i prezinte povestea publicului larg, iar asta a dat curaj altor persoane sa o confirme.

Cei de la Samsung au afirmat ca totul este doar un incident izolat si au refuzat sa repare terminalul Galaxy S7 cu camera crapata in baza garantiei standard. A repara o camera crapata a Galaxy S7 costa 70 de dolari in SUA si majoritatea celor care au intalnit aceasta problema, desi terminalele au stat in majoritatea cazurilor protejate in carcase, au platit reparatiile.

In cadrul forumurilor de discutii ale Samsung exista un thread de 22 de pagini cu diversi clienti care raporteaza faptul ca au descoperit terminalele Galaxy S7 cu camera crapata fara a le face ceva. In toate cazurile, cei de la Samsung au refuzat sa repare camera crapata a Galaxy S7 in baza garantiei, iar asta i-ar putea aduce un proces in curand.

Galaxy S7 – camera se crapa in mod misterios

O casa de avocatura din SUA intentioneaza sa contacteze toti clientii de terminale Galaxy S7 ale caror camera s-a crapat, un proces colectiv urmand a fi initiat. In proces ar putea fi cerute despagubiri pentru reparatiile platite de catre clientii Galaxy S7 cu camera crapata, dar Samsung ar putea fi obligata sa plateasca si despagubiri pentru existenta defectului de la bun inceput.

Desigur ca o explicatie pentru faptul ca Galaxy S7 are o camera care se crapa din senin, nu exista deocamdata si probabil nici nu va exista. Este greu de spus daca incidentul este unui izolat, sau nu foarte multa lume a raportat deocamdata problema si si-a reparat camera crezand ca acea crapatura a fost provocata din neatentie.

Va fi interesant de vazut cum va evolua aceasta problema in urmatoarele luni, mai ales ca Galaxy S7 este smartphone-ul de top pentru cei de la Samsung.

galaxy-s7-camera-crapata

24 COMENTARII

  1. Oricine isi poate da seama ca aia din poza nu e crapata misterios… ci sa batut cuie cu ea, cum afirma si V.P.! Nici apple nu e departe…zilele trecute a venit un 7 si un 7 plus cu geamu la camera crapat fin…dar nu cu gaura in ele. Asteapta diagnosticarea apple si confirmarea daca se acorda garantie sau nu….probabil scapate pe jos

  2. Plasticul e mult mai flexibil , crapa la o temp sub -20!Nu crapa in frig mai rau decat crapa o lentila montata termic in tensiune.

  3. Am pus și eu un link cu stirea asta intr-un comment,dar zaone văd ca l-a șters și a făcut el un articol pe tema asta.

  4. Am iphone 7 venind dupa un S7 edge asa ca stai linistit pentru ca mizeria plastificata mai mare este iphone-ul. Nu stiu daca iphone are carcasa de sticla si dupa cat stiu eu, sticla nu e tot una cu plasticul. Daca vorbim doar ca sa ne aflam in treaba mai bine ramanem filozofi….

  5. ???? @alex cum adica ai iphone 7 si nu stii daca are carcasa de sticla sau nu???? wtf? Ca sa-ti continui commentul mai bine taceai tu si ramaneai filozof???????????

  6. hai sa nu ne mai mintim, daca ti se parea iphone mai slab ca s7 edge nu faceai acest salt…cine isi ia un produs mai slab fata de ce detine?

  7. Pai tine-le in mana pe amandoua si vezi care are plastic, pe urma sa te intrebi cine pe cine minte. Am facut schimbul (schimb des telefoanele) dar il voi da cand apare S8, este destul de logic de ce, iphone mereu si-a pastrat un pret mare.

  8. Toata lumea zica cat de bine si inchegat se simte iphone(orice model) fata de mizerii plastificate care scartaie daca le strangi mai tare

  9. Cam ciudata spărtură aia.Misterioasa?Să fim serioși.Poate crapa din cauza tensiunii,dar nu il felul asta.Totusi,nu e nici un mister cat de murdar se “joaca” la nivel înalt.

  10. Ești mai vechi pe aici,așa că poate ești mai “in tema”.Care e ideea de,atunci când cineva face referire la Zaone,se găsește altcineva(și nu Zaone) să raspunda?Asta pare a fi un adevărat mister.