Galaxy S7 – camera se crapa in mod misterios

Camera Galaxy S7 se crapa din senin chiar si cand terminalele nu sunt folosite, cei de la Samsung refuzand sa admita ca totul este un defect de fabricatie.

Camera Galaxy S7 se crapa in mod misterios in timpul folosirii terminalelor, sau cel putin asta sustin din ce in ce mai multi clienti ai companiei Samsung. Totul a inceput cu un client care a raportat aceasta problema, desi terminalul a stat intr-o carcasa, si a fost contactat de catre un website interesat sa-i prezinte povestea publicului larg, iar asta a dat curaj altor persoane sa o confirme.

Cei de la Samsung au afirmat ca totul este doar un incident izolat si au refuzat sa repare terminalul Galaxy S7 cu camera crapata in baza garantiei standard. A repara o camera crapata a Galaxy S7 costa 70 de dolari in SUA si majoritatea celor care au intalnit aceasta problema, desi terminalele au stat in majoritatea cazurilor protejate in carcase, au platit reparatiile.

In cadrul forumurilor de discutii ale Samsung exista un thread de 22 de pagini cu diversi clienti care raporteaza faptul ca au descoperit terminalele Galaxy S7 cu camera crapata fara a le face ceva. In toate cazurile, cei de la Samsung au refuzat sa repare camera crapata a Galaxy S7 in baza garantiei, iar asta i-ar putea aduce un proces in curand.

Galaxy S7 – camera se crapa in mod misterios

O casa de avocatura din SUA intentioneaza sa contacteze toti clientii de terminale Galaxy S7 ale caror camera s-a crapat, un proces colectiv urmand a fi initiat. In proces ar putea fi cerute despagubiri pentru reparatiile platite de catre clientii Galaxy S7 cu camera crapata, dar Samsung ar putea fi obligata sa plateasca si despagubiri pentru existenta defectului de la bun inceput.

Desigur ca o explicatie pentru faptul ca Galaxy S7 are o camera care se crapa din senin, nu exista deocamdata si probabil nici nu va exista. Este greu de spus daca incidentul este unui izolat, sau nu foarte multa lume a raportat deocamdata problema si si-a reparat camera crezand ca acea crapatura a fost provocata din neatentie.

Va fi interesant de vazut cum va evolua aceasta problema in urmatoarele luni, mai ales ca Galaxy S7 este smartphone-ul de top pentru cei de la Samsung.

galaxy-s7-camera-crapata

Articolul precedentiOS 10.2 jailbreak – cand va fi lansat ?
Articolul următorWallpaper pentru iPhone, iPod si iPad – 02.01.2016
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.