iOS 10.2 jailbreak – cand va fi lansat ?

iOS 10.2 jailbreak nu va fi lansat prea curand, insa ni se recomanda sa salvam fisiere SHSH2 pentru a ne putea bucura de o eventuala solutie in viitor.

iOS 10.2 jailbreak este asteptat de catre foarte multa lume in momentul de fata din moment ce o solutie de jailbreak a fost lansata deja pentru iOS 10.1.1. In cursul zilei de ieri au aparut si noi informatii cu privire la posibila lansare a unei solutii de iOS 10.2 jailbreak, hackerul care a publicat solutia de jailbreak pentru iOS 10.1.1 oferind informatiile.

Conform acestuia, o solutie de iOS 10.2 jailbreak nu este planificata pentru lansare deocamdata, dar aceasta versiune a sistemului de operare este totusi vulnerabila. El sustine ca are exploit-uri care ii permit sa faca un iOS 10.2 jailbreak pe iPhone, iPad sau iPod Touch, dar nu intentioneaza sa le piarda pentru a face un bine public.

In ciuda tuturor acestor informatii, hackerul ne recomanda sa salvam fisiere SHSH2 in momentul de fata pentru o posibila lansare a unei solutii iOS 10.2 jailbreak. El recomanda salvarea lor in principal pentru terminalele lansate inaintea iPhone 7, cele cu chip-uri de 32 biti avand cele mai mari sanse sa beneficieze de o solutie de iOS 10.2 jailbreak intai.

iOS 10.2 jailbreak – cand va fi lansat ?

Desi ni se recomanda sa salvam fisiere SHSH2 pentru un posibil iOS 10.2 jailbreak, deocamdata nimeni nu stie cand ne va fi oferit un asemenea software. Din pacate cred ca este putin probabil ca o solutie de iOS 10.2 jailbreak sa apara curand, mai ales ca iOS 10.3 urmeaza sa fie oferit in versiune beta chiar de saptamana viitoare de catre cei de la Apple.

N-as vrea sa va faceti prea mari sperante in ceea ce priveste lansarea unei posibile solutii de iOS 10.2 jailbreak, chiar daca salvati fisiere SHSH2. In ciuda acestui lucru, este recomandabil sa le salvati deoarece s-ar putea sa va bucurati de posibilitatea de a face, macar, restore la iOS 10.2 in viitor daca o solutie va fi lansata dupa lansarea iOS 10.3.

Acestea fiind spuse, 2017 ne-ar putea aduce o solutie de iOS 10.2 jailbreak, sau poate chiar una pentru o versiune mai mare, insa din pacate nimic nu este 100% sigur in momentul de fata.