Apple Watch 3 va fi lansat in 2017, iata noutatile

Apple Watch 3 va fi lansat in toamna anului 2017 de catre compania Apple cu autonomie si performante imbunatatite, dar fara functii noi majore.

Apple Watch 3, seria 3, sau oricum il va numi compania Apple, va fi lansat in toamna anului 2017 de catre cei din Cupertino, la un an dupa modelele lansate anul trecut. Dupa cum era de asteptat, cei de la Quanta vor fabrica Apple Watch 3 pentru compania Apple, iar in acest model vor exista cateva schimbari importante pentru utilizatorii obisnuiti.

Mai exact, Apple Watch 3 va avea performante mai bune decat actualele modele, car va oferi si o autonomie serios imbunatatita pentru utilizatori. Desi performantele nu mai sunt in topul problemelor raportate de catre clientii celor de la Apple, autonomia bateriei ramane in continuare una dintre principalele probleme cu care compania Apple incearca sa se lupte.

Quanta produce si in momentul de fata Apple Watch pentru compania Apple, asa ca mentinerea aceluiasi producator pentru fabricarea acestui produs este cat se poate de logica. Quanta are deja experienta in a fabrica produsul, iar cu Apple Watch 3 productia ar putea creste multumita unei extinderi a capacitatii de productie pe care Apple a cerut-o deja si pentru modelele actuale.

Apple Watch 3 va fi lansat in 2017, iata noutatile

In momentul de fata, cei de la Quanta au primit de la compania Apple misiunea dea a imbunatati autonomia bateriei Apple Watch 3, dar asta fara a schimba multe componente interne. Mai exact, cei de la Apple par sa doreasca sa obtina performante si autonomie mai bune din componentele existente, care ar trebui sa fie folosite si in Apple Watch 3.

“Apple is expected to unveil its next-generation Apple Watch in the third quarter and the wearable device will be manufactured by Quanta Computer and features better performance and longer battery life. Currently, improving battery efficiency is Quanta’s main task for the new Apple Watch and its other hardware will not see much change.”

In conditiile in care oamenii asteapta hardware nou cu fiecare produs Apple, cei care asteapta Apple Watch 3 ar putea fi dezamagiti sa afle ca lucrurile nu se vor schimba cu mult. Mai mult decat atat, fara alte functii importante precum o camera pentru FaceTime, sau poze, Apple Watch 3 ar putea avea probleme in a atrage noi clienti pentru Apple.

In 2016 se estimeaza ca Apple ar fi vandut 7.5 milioane de smartwatch-uri, mai mult decat orice alt competitor, insa mai putin decat estimarile de 12 milioane de unitati. Ce se va intampla in 2017 este greu de spus, dar ceasurile inteligente nu mai sunt de mult chiar atat de populare.

apple-watch-3-lansare-2017-noutati