CES 2017: QardioCore – primul aparat EKG portabil

CES 2017 aduce pentru utilizatorii din lumea intreaga QardioCore, primul aparat inteligent si portabil pentru a face electrocardiograme si a le primi pe terminalele iPhone. Da, ati citit bine, QardioCore este capabil sa faca o electrocardiograma in orice moment al zilei si o poate transmite intr-o aplicatie care poate fi instalata de catre utilizatori in propriile terminale iPhone.

QardioCore a fost prezentat pentru prima oara in cursul anului 2015 de catre compania Qardio, insa la CES 2017 este prezentata versiunea finala si anuntata lansarea. Practic, CES 2017 va fi platforma cu ajutorul careia QardioCore va fi promovat publicului larg inainte de a ajunge pe pietele globale in cursul lunii aprilie, a acestui an.

QardioCore este disponibil in modele cu diametru de 27.5 inch si 43 inch, asa ca la CES 2017 va putea fi probabil de catre aproape oricine va fi prezent. QardioCore trebuie plasat in jurul pieptului si peste inima, astfel el facand electrocardiograma pentru persoanele care au nevoie de monitorizare constanta a batailor inimii, dar nu au un aparat EKG standard la indemana.

QardioCore este disponibil in momentul de fata pentru precomanda la un pret de 450 de dolari pe website-ul producatorului, deci vorbim despre un pret foarte mare.

“ECG monitors sense the tiny electrical charges on the skin arising from the heart muscle’s electrophysiological activity. Most ECG monitors are bulky and burdensome, require a complicated fitting in the doctor’s office or provide limited information on the user’s heart performance. QardioCore, by contrast, is wearable and designed for continuous monitoring anytime and anywhere.”

ces-2017-qardiocore