The New Yorker si-a creat coperta cu iPad Pro 12.9 inch

The New Yorker este una dintre cele mai celebre publicatii americane in momentul de fata, iar pentru editia din 9 ianuarie a decis sa-si creeze coperta exclusiv cu o tableta iPad Pro 12.9 inch. Aplicatia Procreate a fost utilizata impreuna cu iPad Pro 12.9 inch si Apple Pencil pentru a crea coperta pe care o puteti vedea mai jos, un clip video fiind deasemenea prezentat.

Jorge Colombo este omul care a creat aceasta coperta a publicatiei The New Yorker, el avand diverse alte desene publicate de-a lungul timpului, ele fiind create tot folosind tableta iPad Pro a Apple. Desigur ca totul face cel mai probabil parte dintr-o campanie Apple pentru a promova iPad Pro 12.9 inch in randul graficienilor, popularitatea sa fiind in scadere.

Articolul precedentSamsung Galaxy S8 este deja testat in China
Articolul următorCES 2017: QardioCore – primul aparat EKG portabil
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.