CES 2017: Catspad te ajuta sa-ti hranesti pisica de pe iPhone

La CES 2017 a fost prezentat pentru prima oara Catspad, un gadget creat de catre o companie franceza, care ne permite sa ne hranim pisicile direct de pe iPhone. Vorbim despre un dispozitiv in care putem introduce mancare pentru pisici si apa, el permitand distribuirea acestora in baza unui program prestabilit de catre noi, sau direct la comanda.

Catspad se conecteaza la o retea Wi-Fi pentru a putea fi controlat direct de pe un iPhone, sau orice alt smartphone, el fiind inclusiv capabil sa ne identifice pisica. Aceasta identificare se face in baza microchip-ului de identificare al pisicii, iar asa Catspad va si cata si cel fel de mancare sa ii distribuie in anumite momente ale zilei.

Catspad cantareste mancarea distribuita si ramasa in bol pentru pisica noastra, dar si calitatea apei disponibile, eliminand-o pe cea veche de mai mult de o zi, pentru a turna alta apa curata si filtrata. Catspad poate inmagazina pana la 1.7 KG de mancare si 8 litri de apa, deci puteti lasa pisica fara probleme chiar si pana la o luna singura, deoarece va avea mancare si apa la discretie.

Aplicatia creata pentru Catspad poate inregistra inclusiv informatii privind numarul de calorii mancate zilnic de catre pisica, deci stiti cat sa o hraniti pentru a nu se ingrasa. Dupa prezentarea din cadrul CES 2017, Catspad va intra intr-un proces de finantare prin Kickstarter si va fi vandut la pretul de 200 de dolari pana la finantare si 250 de dolari dupa aceea.