Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 va folosi aceleasi baterii acuzate ca explodeaza

Samsung Galaxy S8 va folosi aceleasi baterii acuzate ca explodeaza

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa foloseasca baterii de la acelasi producator care a furnizat bateriile explozive pentru Galaxy Note 7.

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa foloseasca baterii de la acelasi producator care a furnizat bateriile pentru terminalele Galaxy Note 7, care explodau. Mai exact, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa foloseasca baterii ale Samsung SDI, o subsidiara a companiei Samsung, ea furnizand bateriile si pentru terminalele Galaxy Note 7, care au explodat.

In mijlocul scandalului privind Galaxy Note 7 s-a spus ca bateriile Samsung SDI sunt de vina, insa se pare ca ele vor fi folosite in Samsung Galaxy S8. Daca acest lucru este adevarat si Samsung Galaxy S8 va avea aceleasi baterii ale Samsung SDI, atunci fie ele nu au stat la baza exploziilor, fie problema acestor terminale va fi identica cu cea a Galaxy Note 7.

Compania Samsung urmeaza sa anunte la jumatatea acestei luni care au fost adevaratele motive pentru exploziile Galaxy Note 7, asa ca s-ar putea sa aflam ca nu bateriile Samsund SDI sunt de vina. Daca ele sunt intr-adevar vinovate si Samsung Galaxy S8 va folosi aceleasi baterii, atunci s-ar parea ca Samsung incearca sa se saboteze singura.

Samsung Galaxy S8 va folosi aceleasi baterii acuzate ca explodeaza

Separat de Samsung Galaxy S8, compania coreeana va folosi acelasi tip de baterii si pentru recent lansatele terminale A3, A5 si A7, deci se pare ca nu ele ar fi vinovate de explozii. Conform unor informatii aparute astazi, defectul Galaxy Note 7 ar fi unul “strategi”, deci teoretic Samsung stie ce sa modifice pentru ca Samsung Galaxy S8 sa nu explodeze din senin.

Mai toata lumea se astepta ca Samsung Galaxy S8 sa foloseasca baterii de la un producator tert, insa Samsung este increzatoare in subsidiara Samsung SDI. Daca aceasta incredere este prost plasata vom afla numai daca Samsung Galaxy S8 va avea aceleasi probleme precum Galaxy Note 7, asa ca vom mai avea de asteptat pana atunci.

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy S8 va folosi baterii de la producatorul acuzat ca a fabricat bateiri care explodeaza, Samsung renuntand initial la folosirea bateriilor Samsung SDI in propriile smartphone-uri.

galaxy-s8-baterie-explozie