iPhone 8 si iPhone 7S – incarcare rapida si Tap To Wake

iPhone 8 si iPhone 7S vor avea un sistem de incarcare rapida si o functie Tap To Wake, conform unui nou zvon aparut in cursul acestei zile.

iPhone 8 si iPhone 7S urmeaza sa vina impreuna cu doua noi functii importante, mai exact una pentru incarcare rapida si una numita Tap To Wake in terminalele Android. Despre prima functie zvonita pentru iPhone 8 si iPhone 7S am mai auzit in diverse randuri, insa despre cea de-a doua auzim abia acum pentru prima oara, dar asta s-ar putea schimba.

Conform informatiilor aparute astazi, atat iPhone 8, cat si iPhone 7S vor avea un sistem de incarcare rapida integrata, ea fiind testata acum de catre Apple. Compania testeaza in momentul de fata un nou chip numit “Tristar 3, Hydra”, care controleaza incarcarea facuta prin portul Lightning, iar el ar urma sa se regaseasca in iPhone 8 si iPhone 7S.

Prea multe despre acest sistem de incarcare rapida ce ar urma sa fie oferit in iPhone 8 si iPhone 7S nu se stiu, insa este clar ca el nu va fi compatibil cu diversele sisteme disponibile pe piata. Compania va dezvolta un sistem proprietar pentru iPhone 8 si iPhone 7S, asa ca vom avea nevoie de accesoriile sale pentru a ne bucura de sistemul de incarcarea rapida in terminale.

iPhone 8 si iPhone 7S – incarcare rapida si Tap To Wake

Cea de-a doua functie pe care ar urma sa o vedem exclusiv in iPhone 8 se numeste Tap To Wake, adica vom putea atinge ecranul pentru a afisa notificarile din LockScreen. Se pare ca Apple va oferi aceasta functie exclusiv pentru iPhone 8 si nu exista o explicatie clara pentru decizie, insa folosirea unui ecran OLED ar putea fi principalul motiv pentru alegere.

In momentul de fata foarte multe terminale Android, chiar si cele ieftine, au implementata functia Tap To Wake, deci oferirea sa doar pentru iPhone 8 nu are la baza ratiuni legate de pret. Desigur ca Apple poate decide sa ofere acasta functie Tap To Wake pentru toata lumea in iOS 11, dar pe de alta parte are nevoie si de ceva atractiv pentru iPhone 8.

Toate aceste noutati privind iPhone 8 si iPhone 7S vor fi cel mai probabil reiterate si demonstrate pana in toamna, cand dispozitivele vor fi lansate oficial pe pietele globale.

iphone-8-iphone-7s-incarcare-rapida-tap-to-wake