Digi Mobil – 1 milion de clienti portati in retea

Digi Mobil anunta ca peste 1 milion de clienti s-au portat in reteaua sa de-a lungul anilor, cifra fiind un posibil record pentru Romania.

Digi Mobil a anuntat la inceputul acestui an faptul ca a reusit sa convinga 1 milion de romani sa se porteze in reteaua sa de-a lungul anilor. Vorbim despre 1 milion de clienti care au parasit Telekom, Orange si Vodafone si au ales Digi Mobil de-a lungul anilor, insa e greu de spus cati au mai si ramas in retea, pentru ca Digi Mobil nu a dezvaluit si rata de retentie.

Chiar si asa, vorbim despre 1 milion de clienti care cel mai probabil s-au saturat de preturile mari cerute pe abonamente de catre Orange, Vodafone si Telekom. Daca este sa fim sinceri, Digi Mobil nu este ales pentru calitatea serviciilor, ci doar pentru ca ofera servicii extrem de ieftine, lucru cautat de catre foarte multe persoane in momentul de fata.

Digi Mobil a investit multi bani in imbunatatirea infrastructurii retelei din Romania, iar asta desi inca mai are un acord cu Vodafone pentru a-i folosi reteaua nationala. Cei peste 1 milion de clienti care s-au portat in reteaua Digi Mobil se bucura de preturi foarte mici pentru servicii, dar si de calitate pe masura preturilor platite la operator.

Digi Mobil – 1 milion de clienti portati in retea

Digi Mobil este unul dintre cei 4 mari operatori de telefonie mobila din Romania, insa dintre ei are cea mai mica acoperire 2G/3G/4G pentru tara noastra. Chiar si asa, a reusit sa atraga foarte multi clienti de la concurenta, atat de multi incat i-a fortat pe acestia din urma sa isi reduca serios preturile pentru abonamentele oferite publicului larg.

Desi Digi Mobil nu are cea mai buna calitate a serviciilor, operatorul trebuie totusi laudat pentru ca reusit sa reduca substantial preturile abonamentelor telecom in Romania. Daca Digi Mobil nu ar fi oferit servicii ieftine si nu ar fi atras atat de multi clienti de la concurenta, preturile nu ar fi scazut atat de mult, apropiindu-se de cele ale Digi Mobil.

Avand in vedere succesul avut in ultimii ani, este usor de ghicit ca Digi Mobil isi va continua strategia pentru a atrage mai multi clienti in propria retea.

digi-mobil-1-milion-clienti

16 COMENTARII

  1. Nu stiu ce se intampla in ultima vreme insa Orange are mari probleme cu calitatea semnalului in zonele urbane. Frecvent tot mai multa lume se plange de acoperirea lor si de calitatea convorbirilor…

  2. Am observat si eu aceeasi problema.. desi semnalul este bun, uneori abia intelegi cealalta persoana, desi in mod normal amandoi avem “HD Voice”

  3. Normal ca ne teleportam la Digi, reteaua sufletului romanesc:)) unde de 5 euro vorbesti pana limite, pana cand iti taie avantul, pentru ca ai depasit minutele :))

  4. Am luat o cartela Digi Mobil cand am fost in Romania : 2 euro pentru 2Gb de net si apeluri+sms nelimitate cu prietenii (care sunt toti pe Digi)
    Netul merge bine , in 4G , pentru Facebook , stiri , streamuri Facebook Live , a fost arhisuficient .
    Am inteles ca in 2017 investesc masiv in extinderea 4G . Dupa experienta mea tot ce citesc despre lipsa de “calitate” de la Digi sunt doar aiureli .

  5. Merge foarte bine rețeaua . Nu am avut probleme in țara cu ea. Net peste tot 3G și 4g doar in orașe. Una peste alta la 3 euro TVA inclus este peste așteptari. Recomand

  6. Eu sunt client de un an de zile si sunt multumit.Mentionez ca nu parasesc orasul si am 4g si 3g satisfacator pt. pretul care il platesc la optim nelimitat.

  7. Zaone, stim prea bine ca ai parteneriate cu Orange, Telekom si Vodafone si este de inteles ca nu poti sa ii critici dar la ce preturi au serviciile lasa de dorit! La Orange in Craiova nu puteam sa folosesc 4G ca se lucra la retea si am fost sfatuit sa trec pe 3G pt a nu mai pierde semnalul, asta desi plateam pt 4G. Am fost client orange 12 ani dar am renuntat la ei in favoarea celor de la Digi. Acasa am wi-fi, la birou am wi-fi iar pt cei 4 euro pe care ii dau la abonament crede-ma ca netul este ff bun atat cat il folosesc! Daca Digi castiga din abonamentele astea de 3-4 euro imaginati-va cat castiga ceilalti operatori cu abonamente de zeci de euro!

  8. Asta era, de aia am spus ca lumea fuge de preturile lor mari, spre Digi, ca ma platesc sa nu-i critic. Iti dai seama ca ai aruncat logica pe fereastra inainte sa scrii comentariul ?

  9. Voi ati observat ca in ultimul an calitatea serviciilor vodafone si orange a scazut? Inainte pe vodafone 4G ajungeam la 100 mbps acum abia 40 mbps. In rural greu mai prinzi un 3G+, te chinui cu un 1-3 mbps. In schimb pe Digi 3G+ atinge 12 mbps chiar in zone in care orange si vodafone se chinuie. 1000000 de portari in seamna o gaura de aprox 10 mil eur lunar pentru ceilalti iar asta se vede in calitatea serviciilor. La digi probleme cu semnalul nu am mai avut in ultimele 7 luni, iar modemul vodafone il plimb dupa mine degeaba

  10. Eu sunt mulțumit de digi, consider că este alegerea cea mai bună. Serviciile sunt bune și se îmbunătățesc de la o lună la alta, iar de cantitate nici nu mai vorbesc. Înainte aveam Orange, avea servicii de o calitate mai bună, dar plăteam de 3 ori mai mult și primeam de 10 ori mai puțin. Nu îmi e dor de ei