Prima Pagina Apple AirPods pot fi cumparate din Romania cu un cadou ciudat

AirPods pot fi cumparate din Romania cu un cadou ciudat

Daca vrei neaparat sa ai castile AirPods ale companiei Apple, ei bine te anunt ca le poti cumpara acum din Romania din aceasta pagina a unui magazin online. Oficial castile AirPods nu au fost lansate in tara noastra, insa asta nu poate opri unele magazine online din a le aduce, asa ca daca aveti rabdare, s-ar putea sa le primiti de la ei cat mai curand.

Teoretic lansarea AirPods in Romania ar trebui sa aiba loc la inceputul acestui an, dar deocamdata nu se stie cand, pentru ca stocurile sunt extrem de reduse. Avand in vedere ca Apple nu poate acoperi cererea pentru AirPods in SUA si alte tari din Europa, cred ca Romania nu se afla sus pe lista de prioritati a gigantului american.

In ciuda acestui lucru, in aceasta pagina le gasiti la pretul de 999 LEI, mai mare decat cel din Apple Store Europa, dar prioritatea in achizitie costa, ca intotdeauna. Cand vor fi lansate oficial in Romania ar trebui sa fie mai ieftine, dar deocamdata nimeni nu stie cand ar putea ajunge ele in tara noastra, deci nu se stie nici cat veti avea de asteptat.

Totusi, in acesti bani primiti cadou o casca VR fabricata de catre un producator necunoscut pentru ca, nu-i asa, cine n-ar face legatura dintre o pereche de casti si o casca VR ? Trecand peste cadoul neobisnuit facut cu aceste casti AirPods scumpe, le puteti cumpara acum din Romania din aceasta pagina, cu livrare din stocul furnizorului.

UPDATE: Ele sunt disponibile si la eMAG in aceasta pagina la un pret mai mic.

cumpar-airpods-romania

LIKE
Articolul anteriorSamsung Galaxy S8 si prima presupusa imagine reala
Urmatorul articoleMAG vinde huse pentru telefoane de la 2 LEI