AirPods pot fi cumparate din Romania cu un cadou ciudat

Daca vrei neaparat sa ai castile AirPods ale companiei Apple, ei bine te anunt ca le poti cumpara acum din Romania din aceasta pagina a unui magazin online. Oficial castile AirPods nu au fost lansate in tara noastra, insa asta nu poate opri unele magazine online din a le aduce, asa ca daca aveti rabdare, s-ar putea sa le primiti de la ei cat mai curand.

Teoretic lansarea AirPods in Romania ar trebui sa aiba loc la inceputul acestui an, dar deocamdata nu se stie cand, pentru ca stocurile sunt extrem de reduse. Avand in vedere ca Apple nu poate acoperi cererea pentru AirPods in SUA si alte tari din Europa, cred ca Romania nu se afla sus pe lista de prioritati a gigantului american.

In ciuda acestui lucru, in aceasta pagina le gasiti la pretul de 999 LEI, mai mare decat cel din Apple Store Europa, dar prioritatea in achizitie costa, ca intotdeauna. Cand vor fi lansate oficial in Romania ar trebui sa fie mai ieftine, dar deocamdata nimeni nu stie cand ar putea ajunge ele in tara noastra, deci nu se stie nici cat veti avea de asteptat.

Totusi, in acesti bani primiti cadou o casca VR fabricata de catre un producator necunoscut pentru ca, nu-i asa, cine n-ar face legatura dintre o pereche de casti si o casca VR ? Trecand peste cadoul neobisnuit facut cu aceste casti AirPods scumpe, le puteti cumpara acum din Romania din aceasta pagina, cu livrare din stocul furnizorului.

UPDATE: Ele sunt disponibile si la eMAG in aceasta pagina la un pret mai mic.

cumpar-airpods-romania

13 COMENTARII

  1. Cam cat de retard sa fii sa dai 1000 de lei pe niste casti Apple ? Si da. Sunt posesor de Iphone… cum spunea si Aviatorul mai sus, cu banii astia iti iei casti nu dopuri de urechi…

  2. Scump! A doua problema e furnizorul acesta, ANPC are o lista imensa de reclamatii, netul este plin de povesti cu ei si relatia cu clientii lor. De evitat!

  3. Zicea un stimabil de mai sus de casti audiotehnica. Intr-adevar sunt exceptionale ca si calitate sunet. Merita fiecare banut…..dar arata ca dracu. Mi-e si jena sa ies din casa cu ele. Mai bine optez pentru o pereche de beats pro si aia e.

  4. nici macar nu le au fizic, scrie stoc furnizor! deci este mare probabilitatea sa le aiba in acelasi timp cu emag.