Finder for Airpods gaseste castile AirPods pierdute

Finder for Airpods este o noua aplicatie pentru iPhone, lansata de putin timp in AppStore, ea fiind gandita pentru a ne permite sa gasim o pereche de casti AirPods pierdute. Foarte multi dintre cei care au cumparat, sau se gandesc sa cumpere, casti AirPods, au frica de a nu le pierde, iar aplicatia Finder ii poate ajuta sa le gaseasca rapid, daca le pierd.

Pentru a gasi castile AirPods cu ajutorul aplicatiei Finder for Airpods trebuie doar sa inchideti carcasa in care ele se incarca si sa incepeti cautarea. Aplicatia poate cauta doar o singura casca AirPods la un moment dat, ea aproximand distanta accesoriului fata de voi, cel mai probabil in baza puterii semnalului Bluetooth care face conexiunea cu iPhone.

Dezvoltatorul aplicatiei Finder for Airpods nu spune cum anume localizeaza castile, insa spune ca localizarea este aproximativ, aplicatia spunandu-ne cat de aproape suntem de o casca. In aceasta idee, folosirea puterii semnalului Bluetooth ca si sursa de localizare este cel mai probabil solutia gasita de creatorul Finder for Airpods.

Aplicatia Finder for Airpods este disponibila in AppStore la pretul de 4 euro urmand acest link, inlocuirea unei casti AirPods costand aproximativ 70 de euro.