Samsung Galaxy S8 si prima presupusa imagine reala

Samsung Galaxy S8 apare in ceea ce ar parea a fi prima imagine reala cu viitorul smartphone care se afla in proces de dezvoltare la Samsung.

Samsung Galaxy S8, sau ceea ce se crede a fi noul smartphone al coreenilor, este prezentat in imaginea de mai jos, asa cum si-ar dori toata lumea sa arate. Fara buton Home si fara margini mari in partea superioara a ecranului, acest presupus Samsung Galaxy S8 este visul multor fani ai companiei Samsung, insa oare este el adevarat ?

Ei bine, s-ar parea ca aceasta presupusa imagine a Samsung Galaxy S8 este una falsa, insa ea ne-ar putea prezenta pentru prima oara cum ar putea arata terminalul real. Foarte multe zvonuri au spus ca Samsung Galaxy S8 nu va avea buton Home si nici marcini mari in partea superioara, iar aceasta imagina le indeplineste in totalitate.

Ceea ce nu se vede in aceasta presupusa imagine a Samsung Galaxy S8 sunt butoanele de navigatie pentru interfata, ele fiind esentiale fara un buton Home implementat. Pe de alta parte exista posibilitatea ca Samsung Galaxy S8 sa aiba butoanele de navigatie ascunse, sau ca noul sistem similar 3D Touch sa permita controlarea interfetei.

Samsung Galaxy S8 si prima presupusa imagine reala

O explicatie clara pentru ceea ce se vede in imaginea de mai jos nu exista, insa s-ar parea ca acesta nu ar fi un Samsung Galaxy S8. Exista oricand posibilitatea ca in imagine sa vedem de fapt un prototip al Samsung Galaxy S8 care este testat in lumea reala, dar asta vom afla abia in apropierea lunii aprilie, cand va avea loc lansarea.

Totusi, daca Samsung Galaxy S8 va arata precum dispozitivul din imaginea de mai jos, atunci foarte multa lume se va astepta ca iPhone 8 sa arate exact la fel. Pentru noul terminal Apple este asteptat un design similar cu cel pe care-l vedem pentru acest presupus Samsung Galaxy S8, chiar daca Apple nu-l va oferi in final.

Parearea mea este ca un Samsung Galaxy S8 care arata precum in imagine va da nastere unui nou val de smartphone-uri, cu ecrane mai mari. Voi ce parere aveti despre design-ul acestui presupus Samsung Galaxy S8 si cat de mult credeti ca va influenta dezvoltarea iPhone 8?

imagine-samsung-galaxy-s8