Apple anunta rezultatele financiare pentru T1 2017 pe 31 ianuarie

In cursul noptii trecute compania Apple a anuntat data la care va dezvalui rezultatele financiare pentru T1 2017, in anum sau fiscal, sau T4 2016 pentru restul lunii. Pe 31 ianuarie cei de la Apple vor anunta cate terminale iPhone, tablete iPad, sau Mac-uri au vandut in ultimele 3 luni ale anului 2016 si cati bani au facut in aceasta perioada.

Data la care cei de la Apple vor anunta rezultatele financiare este ceva mai tarzie decat de obicei, insa probabil totul va avea o logica pana in momentul in care conferinta va fi organizata. In acea zi conducerea companiei Apple ne va spune cati bani a facut in trimestrul fiscal al sarbatorilor de iarna, teoretic cel mai bun din intregul an fiscal.

Pentru prima oara in ultimii 4 ani, acesta va fi si primul trimestru fiscal care include 14 septamani, deci Apple ar putea inregistra rezultate mai bune decat in T1 2016. Daca acest lucru nu se va intampla, atunci Tim Cook va trebui sa ofere explicatii extrem de bune pentru o posibila scadere a vanzarilor si incasarilor, dar ramane de vazut ce va fi anuntat.

Pe 31 ianuarie Apple va organiza o conferinta audio direct din Cupertino, in care va anunta toate aceste rezultate, asa ca va fi interesant de vazut ce ne va fi prezentat atunci.

apple-rezultate-financiare-t1-2017