CES 2017: Simplehuman lanseaza cosul de gunoi pe care-l deschizi cu vocea

CES 2017 ne aduce primul cos de gunoi pentru lenesi, cei de la Simplehuman creand un cos de gunoi care poate fi deschis cu simple comenzi vocale. Da, ati citit bine, acest cos de gunoi poate fi deschis printr-o simpla comanda vocala rostita in dreptul sau, capacul deschizandu-se automat pentru a pune gunoiul in el fara a mai trage de capac.

In clipul video de mai jos puteti vedea cum arata cosul de gunoi creat de catre cei de la Simplehuman si prezentat in cadrul CES 2017, putand fi controlat prin doua simple comenzi vocale. Separat de comenzile vocale, acest cos de gunoi poate fi deschis si printr-o simpla unduire a mainii prin fata senzorilor sai de miscare, deci vorbim despre un gadget care nu necesita interactiune fizica.

Acesta este, cel mai probabil, primul cos de gunoi care poate fi deschis prin comanda vocala, sau unduire a mainii, dar aici vorbim doar despre modele dedicate largului consum. Cei care l-au testat in cadrul CES 2017 sustin ca el functioneaza foarte bine, chiar si in cazul in care exista foarte multa galagie in jurul sau, asa ca vorbim despre un produs cu adevarat interesant.

Conform celor de la Simplehuman, noul cos de gunoi costa nu mai putin de 180 de dolari in versiunea simpla, in timp ce versiunea dubla va costa 250 de dolari. Ca de obicei, precum in toate cazurile produselor prezentate la CES 2017, cosul de gunoi urmeaza sa fie lansat in cursul lunii martie pentru toti cei interesati sa-l cumpere.

View this post on Instagram

Simplehuman's voice-activated trash can #ces2017

A post shared by Nicole Lee (@nicolenerd) on