CES 2017: da Vinci Nano este prima imprimanta 3D cu pret convenabil

CES 2017 ne aduce o prima imprimanta 3D care este vanduta la un pret convenabil, denumirea sa fiind da Vinci Nano, iar in imaginea de mai jos o puteti vedea. Vorbim despre o imprimanta 3D de mici dimensiuni care este vanduta de catre creatorii ei la un pret de doar 230 de dolari in momentul de fata, pretul fiind mult mai mic decat cel cerut pentru o imprimanta 3D standard.

XYZprinting este compania care a adus acest produs la CES 2017 anul acesta, ea punand in vanzare o varietate de imprimante 3D, majoritatea la preturi de peste 300 de dolari. da Vinci Nano este prima imprimanta 3D atat de ieftina, iar cei de la XYZprinting sustin ca ea este gandita in principal pentru cei care abia incep sa foloseasca asemenea produse.

In ciuda acestui lucru, imprimanta da Vinci Nano poate fi utilizata de catre oricine care are un calculator, indiferent daca a mai folosit o imprimanta 3D, sau nu. In cazul calculatoarelor cu Windows 10, imprimanta este recunoscuta imediat de sistemul de operare, astfel ca simpla sa conectare la un calculator permite folosirea imediata fara probleme.

Desi imprimanta 3D da Vinci Nano este prezenta acum la CES 2017, ea urmeaza sa fie lansata oficial abia spre sfarsitul acestui an, deci va fi nevoie de mult timp de asteptare pentru lansarea sa.

da-vinci-nano