CES 2017: Razer Project Valerie – primul laptop cu 3 ecrane

CES 2017 ne aduce din partea Razer noul Project Valerie, un proiect in baza caruia vom vedea primul laptop cu 3 ecrane lansat pe pietele din intreaga lume. In clipul video de mai jos puteti vedea cum arata primul laptop cu trei ecrane, el fiind creat special pentru gamerii care au nevoie de ceva mai mult in jocurile pe care le incearca zilnic.

Razer este un brand cunoscut in principal pentru produsele dedicate gamerilor, asa ca lansarea unui laptop cu trei ecrane nu ar trebui sa uimeasca prea multa lume. Noul laptop al celor de la Razer are un ecran principal si altele doua care se pliaza in partile laterale, insa toate 3 sunt 4K, deci pot reda imaginile la o calitate foarte buna in momentul folosirii.

Fiecare dintre cele trei ecrane ale laptop-ului Razer din Project Valerie are o diagonala de 17.3 inch, deci ofera o experienta de gaming cat se poate de buna pentru un asemenea produs. Avand in vedere ca vorbim despre trei ecrane 4K intr-un singur laptop, cei de la Razer au decis sa implementeze in laptop o placa video Nvidia GeForce 1080 care ofera suport pentru Surround View cu o rezolutie de 1520 x 2160 pixeli.

CES 2017: Razer Project Valerie – primul laptop cu 3 ecrane

Desi cele trei ecrane ale laptop-ului Razer pot fi folosite in tandem in jocuri, fiecare dintre ele poate afisa informatii diferite, spre exemplu multiple aplicatii. Toata aceasta afisare de continut este facuta automat de catre laptop multumita modificarilor implementate in Windows, deci utilizatorul nu trebuie sa isi faca vreo grija cu privire la setarea monitoarelor.

Cu o grosime de 38mm, noul laptop al celor de la Razer nu este unul dintre cele mai subtiri disponibile pe piata si nici greutatea de 5.4 KG nu-i recomanda pentru portabilitate. In ciuda acestor lucruri, vorbim totusi despre un laptop performant, care ofera o noua experienta de gaming, pentru cei interesati sa se bucure de ea.

In momentul de fata, noul laptop al celor de la Razer este doar in stadiul de prototip si nu se stie cand, sau daca, va ajunge pe piata, insa daca va fi lansat, cu siguranta va fi foarte scump.

1 COMENTARIU

  1. Probabil va fi foarte scump și nerentabil, deoarece viața lui va fi scurta , un an sau doi. Dacă nu poți să-i faci upgrade.