CES 2017: SanDisk Extreme Pro este cel mai rapid stick USB

CES 2017 ne aduce cel mai rapid stick USB din lume sub forma produsului SanDisk Extreme Pro, compatibil cu USB 3.1. Vorbim despre un stick USB capabil sa atinga viteze de citire de pana la 420 MB/s si viteze de scriere de pana la 380 MB/s, cu aproximativ 100 MB/s mai mari decat cele ale produselor concurente disponibile in momentul de fata pe piata.

Western Digital este compania care detine Sandisk, iar noul stick USB ofera nu mai putin de 256 GB spatiu de stocare, deci puteti copia pe el aproape orice fel de fisiere doriti. Cu asemenea viteze de scriere si citire, cei de la Sandisk sustin ca noul stick USB numit Extreme Pro este capabil sa tranfere un film 4K in mai putin de 15 secunde.

Desigur ca pentru a beneficia de intreaga viteza a SanDisk Extreme Pro este necesar sa aveti si un calculator USB 3.1 la care sa il conectati, altfel vitezele de transfer vor fi mai mici. In teorie puteti ajunge pana la 420 MB/s pentru scriere, dar numai daca mediul de stocare de pe care faceti transferul este cel putin la fel de rapid si aveti USB 3.1 la calculator.

Cu un MacBook Pro lansat in 2016 puteti folosi SanDisk Extreme Pro pentru transfer rapid de fisiere de mare viteza, sa ca il puteti utiliza fara probleme. Performantele foarte bune ale SanDisk Extreme Pro  sunt date de faptul ca in interiorul carcasei de dimensiunea unui stick USB se afla de fapt un SSD, deci utilizatorul beneficiaza de o experienta foarte buna.

“The combination of SSD performance and a compact USB form factor offers the ultimate performance and convenience for moving files easily and quickly. With its increased capacity and blazing speeds, the SanDisk Extreme PRO USB 3.1 Solid State Flash Drive is our sleekest, most powerful SanDisk USB device yet.”

SanDisk Extreme Pro este extrem de portabil, extrem de rapid si poate fi introdus in orice fel de calculator, deci vorbim despre un produs extrem de interesant. SanDisk Extreme Pro urmeaza sa fie lansat in ianuarie la pretul de 180 de dolari, deci mai ieftin decat un SSD standard, asa ca probabil vor exista multi interesati de el.

ces-2017-sandisk-extreme-pro