iPhone 7 la eMAG cu pana la 600 LEI reducere

iPhone 7 la eMAG beneficiaza de reducere de pana la 600 LEI, iPhone 7 Plus fiind deasemenea in oferta pentru cei interesati.

eMAG are iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu pana la 600 LEI reducere astazi in aceasta pagina, terminalele resigilate de acolo beneficiind de un pret foarte bun pentru cei interesati. Desigur ca nu doar resigilatele eMAG se bucura de preturi reduse, deoarece inclusiv terminalele iPhone 7 si iPhone 7 Plus noi vandute de catre magazin beneficiaza de reducere in cursul acestor zile.

Bun, sa incepem cu terminalele iPhone 7 si iPhone 7 Plus noi pe care cei de la eMAG le vand pentru cei interesati, ele avand in aceasta pagina reducere de pana la 300 LEI. In momentul de fata toate modelele iPhone 7 si iPhone 7 Plus pe care eMAG le are in vanzare sunt disponibile cu pret redus, fie ca vorbim despre o reducere de doar 100 de LEI, sau o reducere de 300 de LEI.

Chiar daca reducerile pentru terminalele noi sunt ceva mai mici decat reducerile pentru terminalele resigilate de la eMAG, puteti oricum sa cumparat iPhone 7 si iPhone 7 Plus la preturi bune. In cele mai multe cazuri pretul de vanzare al unui iPhone 7 si iPhone 7 Plus nou la eMAG este mai mic decat cel din Apple Store Europa, asa ca aveti parte de un deal foarte bun.

iPhone 7 la eMAG cu pana la 600 LEI reducere

Trecem acum la terminalele iPhone 7 si iPhone 7 Plus resigilate pe care cei de la eMAG le au disponibile pentru achizitie cu preturi reduse cu pana la 600 LEI in aceasta pagina. In aceasta situatie vorbim despre reduceri mai mari care variaza intre 320 de LEI si 600 LEI, in functie de modelul ales, asa ca va puteti uita prin oferta celor de la eMAG pentru a alege terminalul dorit.

Chiar daca vorbim despre terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus resigilate, cei de la eMAG le verifica temeinic inainte de a le pune in vanzare pentru clienti. In general, terminalele resigilate sunt produse cumparate, deschise si eventual folosite putin inainte de a fi returnate la eMAG, insa dispozitivele iPhone 7 si iPhone 7 Plus beneficiaza de aceeasi garantie precum un terminal nou.

Toate aceste reduceri pe care eMAG le are pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus in aceasta pagina si in aceasta pagina sunt disponibile pentru o perioada limitata de timp. In aceasta idee, va recomand sa cumparati rapid ceea ce va intereseaza, deoarece promotiile vor disparea curand, avand in vedere ca sunt mult mai bune decat in mod normal.

Separat de aceste promotii, cei de la eMAG mai au reduceri in aceasta pagina la o gama mult mai variata de produse, asa ca va puteti orienta acolo si pentru alte achizitii bune.

iphone-7-emag-reducere