Samsung Galaxy S8 – 10 milioane de unitati comandate

Samsung Galaxy S8 va fi produs in 10 milioane de unitati de catre compania Samsung pana in momentul lansarii oficiale, Samsung avand mare incredere in succesul sau.

32

Samsung Galaxy S8 a fost deja programat pentru o productie de 10 milioane de unitati in vederea lansarii din primavara acestui an, compania Samsung avand planuri mari pentru terminal. Vorbim despre o productie mare, semn ca Samsung se asteapta ca Samsung Galaxy S8 sa aiba parte de o primire extrem de buna din partea clientilor din lumea intreaga.

Anul trecut, Samsung a avut o productie similara pentru Galaxy S7, dar usor mai mica, asa ca pentru Samsung Galaxy S8 va produce mai mult in speranta ca va vinde mai mult. Ca Samsung Galaxy S8 se va vinde in macar 10 milioane de unitati este usor de ghicit, iar asta in aproximativ 1 – 3 luni dupa lansarea oficiala pe pietele globale.

Totusi, cei de la Samsung vor ca Samsung Galaxy S8 sa fie disponibil in suficient de multe unitati in momentul lansarii, pentru a acoperi orice fel de cerere de pe piata. Cam toata lumea se asteapta ca Samsung Galaxy S8 sa fie lansat in cateva zeci de tari de pe glob, deci va fi nevoie de un stoc suficient de mare pentru a multumi pe toata lumea.

Samsung Galaxy S8 – 10 milioane de unitati comandate de Samsung

Spre deosebire de iPhone 7, Samsung Galaxy S8 nu e va vinde 10 milioane de unitati in ziua lansarii, asa cum se estimeaza ca s-a intamplat cu terminalul Apple. In ciuda acestui lucru, Samsung Galaxy S8 se va vinde foarte bine, probabil chiar mai bine decat Galaxy S7, asa cum se intampla in fiecare an cu modelele noi, fata de modelele vechi.

Vanzarile seriei Galaxy cresc de la an la an, iar Samsung Galaxy S8 ar putea fi primul model care se va vinde in 10 milioane de unitati in mai putin de o luna. Daca Samsung Galaxy S8 va fi atat de popular, atunci va pune presiune extrem de mare pe compania Apple, care va fi nevoita sa scoata un iPhone 8 cu adevarat impresionant, care sa genereze vanzari spectaculoase.

Desigur ca totul se bazeaza pe faptul ca Samsung Galaxy S8 nu va avea probleme de functionare dupa lansare si nu va mai exploda, asa cum s-a intamplat cu Galaxy Note 7.

samsung-galaxy-s8-10-milioane-unitati