Prima Pagina jailbreak iOS 10.1.1 jailbreak Yalu – suport pentru noi iPhone si o mare...

iOS 10.1.1 jailbreak Yalu – suport pentru noi iPhone si o mare problema

iOS 10.1.1 jailbreak Yalu va avea suport pentru noi modele ale iPhone in viitor, dar are o mare problema in versiunea beta.

iOS 10.1.1 jailbreak Yalu a fost lansat de ceva vreme, dar ramane in continuare in versiune beta si nu este recomandat utilizatorilor obisnuiti pentru ca are foarte multe probleme de functionare. Printre aceste probleme s-au numarat initial cele privind compatibilitatea cu anumite versiuni ale iPhone 6S sau iPhone SE, insa la acestea se adauga altele, inclusiv una majora.

Incep intai cu rezolvarea unor probleme de compatibilitate ale iOS 10.1.1 jailbreak Yalu, mai exact cele privind terminalele cu chip TSMC. Daca aveti un iPhone 6S, sau iPhone SE, care are chip TSMC, ei bine acum ii puteti face iOS 10.1.1 jailbreak Yalu cu ajutorul unui pachet care a fost creat de catre un dezvoltator tert si recomandat de catre creatorul Yalu.

Mai exact, daca aveti iPhone 6s/6s+ modelele N71mAP, N66mAP, atunci va trebui sa folositi acest program pentru jailbreak, iar daca aveti iPhone SE, model N69AP, atunci va trebui sa folositi acest program. Aceasta aplicatie va ajuta sa descoperiti ce fel de model al acestor terminale il aveti, asa ca veti sti daca aveti nevoie de aceasta versiune speciala a programului, sau nu.

iOS 10.1.1 jailbreak Yalu – suport pentru noi iPhone si o mare problema

Separat, se pare ca daca veti folosi versiunea beta a iOS 10.1.1 jailbreak Yalu, exista o foarte mare sansa ca versiunea finala sa nu poata fi folosita. Creatorul iOS 10.1.1 jailbreak Yalu a afirmat ca desi unii cred ca un restore complet de la o versiune cu jailbreak beta la o versiune noua a iOS ii poate ajuta sa faca jailbreak cu versiunea finala a Yalu, ei ar putea ramane dezamagiti.

“I.e. It is not a given that a clean update from a beta to stable works out properly. There were pretty good reasons behind this all.”

Explicatii pentru aceasta problema nu au fost date, insa s-a recomandat de la bun inceput evitarea versiunii beta a iOS 10.1.1 jailbreak Yalu. In aceasta idee, daca ati facut jailbreak in versiune beta, atunci probabil nu va veti plange cand daca nu veti putea folosi versiunea finala a iOS 10.1.1 jailbreak Yalu.

In viitor va fi adaugat suport si pentru iPhone 5S si iPhone 6 pentru iOS 10.1.1 jailbreak Yalu, dar el va veni probabil in versiunea finala, deoarece nu este o prioritate. Intre timp, daca folositi iOS 10.1.1 jailbreak Yalu beta, evitati sa instalati OpenSSH si Yucca Utilities, sau orice alt patch care activeaza Substrate, deoarece s-ar putea sa aveti probleme acum, sau in versiunea finala.

“Also do not install OpenSSH. It is harmless in b3 but it will break ssh on final. The reason why I include dropbear (alternative ssh daemon) is because OpenSSH seems broken on 10. Also avoid ‘Yucca Utilities’ and any sort of substrate enabler.”

In final, o versiune a Yalu pentru iOS 10.2 jailbreak e putin probabil sa apara decat daca se publica vreun exploit nou pentru aceasta versiune a iOS.

ios-10-1-1-jailbreak-yalu-suport-probleme

 • kevin22

  Insfarsit 😍

 • mywrc

  Mda … asta am încercat sa îți spun in cele 2 email-URI … SUPERB … vorba cuiva … oricum ieri am dat rostore la 10.2 … ca deja busisem iOS 10.1.1 cu beta lui … oricum o versiune finala … nu cred ca vom vedea prea curând …

 • mywrc

  Tot Pangu rămâne baza … sunt zvonuri ca va apărea pentru 10.2 … măcar ăștia fac treaba buna de la început … și mai citisem tot printre așa numitii ca Apple va semna curând toate versiunile de sort … acum sa vedem dacă se va adeveri …

 • Nu se vor semna toate, astea sunt minciuni.

 • IsmailVely

  Am avut aseara jb pentru 2 ore ,apoi am instalat un tweak si a trebuit sa dau restore !!! Nu e stabil ,doar barrel si invisibile dock a mers

 • Zeek_zag

  Nu stiu ce tweak-uri instalati !!!
  Am cydia de o săptămâna și peste 30 de tweak-uri instalate și culmea e ca iPhone-ul merge, ba chiar mai bine!!!😎

 • Zeek_zag

  Am uitat sa zic am iPhone 7

 • B O G D A N

  Todesco a colaborat cu ijapija00 cel care a facut YUCCA , dar nu se stie din ce motiv s-au certat. Personal nu cred in vreo versiune finala de JB. Poate numai cand Apple va dori asta😁. Am zis mereu: JB e in Cupertino 😂

 • alincampan

  Eu sunt pe 9.0.2 la jailbreak 🙂 Asi vrea jailbreak pe iOS 10 deoarece sunt aplicații care nu instalează daca nu am iOS 10.

 • badmad

  Eu cand sa instalez ccsettings au disparut dupa respring iconitele de la phone,messages,settings si multe altele.Rezultatul a fost un restore.

 • ss

  Adblocker
  Apple file conduit 2
  Appsync unified
  Appendix
  Barrel
  Blurydock
  Ccsettings
  Linktunes
  Locallapstore
  Meteor
  Zeppelin
  Call recorder
  Sa contacts
  Icleaner pro

  doar cateva merg perfect ip7plus

  merge perfect

 • ss

  merg scuze

 • Zeek_zag

  CcRecord
  CcLowPower
  Dockshift
  Icleaner pro
  Localiapstore
  Splitifi

 • Zeek_zag

  YouTube++

 • Liviu

  offtopic : pana acum am avut 3 tipuri de iphone 7 si un 7 plus . in antutu 7 plus a scos 170000 , acum am un ip7 de 128gb si a scos 173344 puncte . cum vine asta?celelalte ip7 au scos undeva intre 156000 si 160000

 • Liviu

  bateria tine mult mult mai bine la asta . se misca pana acum de 4. zile fara nicio eroare sau lag . zici ce e un super ip7 🙂

 • andrian

  pentru iphone se a incercat cineva?

 • ionutparaschiv

  Pot sa mai dau restore la ios 10.1.1?
  Cum se face?
  Am facut jailbreak am instalat appsync si mi-au diparut toate aplicatiile native setari , telefon .etc
  Nu vreau sa dau update la ios 10.2

 • Has A

  va rog. zaone cineva cine ma ajuta. sa instales si eu cidya .. ce trebuie sa imi fac dark mode thema pe iphone ?

 • Nu-ti strica telefonul fara rost.

 • Gaja

  Sal, zimi si mie te rog cum fac jailbreak pe un 5s?

 • Mai citeste odata articolul, in special ultima parte.