Samsung Galaxy S8 – primele presupuse imagini

Samsung Galaxy S8 apare in prime presupuse imagini, viitorul smartphone Samsung avand un design ce indeplineste asteptarile multor clienti.

Samsung Galaxy S8 apare astazi in primele presupuse imagini venite de la o sursa care nu are chiar atat de multa credibilitate. In ciuda acestui lucru, ele seamana destul de bine cu ceva ce ar putea lansa compania coreeana pe pietele globale, asa ca imaginile sunt privite ca fiind cat se poate de credibile, cel putin pana la aparitia altora mai bune.

Veti vedea in imaginile de mai jos un Samsung Galaxy S8 care nu are buton Home, asa cum ni s-a spus deja intr-o varietate de zvonuri aparute pana in prezent. Daca aceste imagini cu Samsung Galaxy S8 sunt adevarate, atunci terminalul urmeaza sa fie cu adevarat impresionant in momentul in care va fi lansat pe pietele globale de catre Samsung.

Samsung Galaxy S8 are ecranul curbat spre marginile exterioare ale carcasei, iar in partea superioara exista foarte putina margine intre carcasa si ecran. Toate aceste schimbari pentru Samsung Galaxy S8 au fost anuntate intr-o varietate de zvonuri, asa ca nu este absolut deloc greu de crezut ceea ce vedem in imaginile aparute in cursul acestei zile.

Samsung Galaxy S8 – primele presupuse imagini

Carcasa terminalului Samsung Galaxy S8 prezentat in aceste imagini este extrem de similara cu cea a altor modele lansate de catre compania Samsung. Mai mult decat atat, carcasa Samsung Galaxy S8 nu are un cititor de amprente montat, asa cum sugerau anumite zvonuri, deci el ar putea fi integrat sub ecran pentru a scana amprentele utilizatorilor.

Per total, aceste imagini ne arata un Samsung Galaxy S8 care va indeplini multe dintre visele clientilor Samsung, acestia sperand de mult sa vada un asemenea dispozitiv Desigur ca este necesar ca Samsung Galaxy S8 sa fie si lipsit de probleme, altfel el va sta din nou in mijlocul unui imens scandal care va afecta si mai mult imaginea Samsung.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre aceste presupuse prime imagini cu Samsung Galaxy S8 ?

samsung-galaxy-s8-imagini

samsung-galaxy-s8-imagini-1

samsung-galaxy-s8-imagini-2

63 COMENTARII

  1. Macar nu are dungi pe spate, carcasa este curata, simplista, fara niciun text care sa distraga atentia (si pe care oricum nu il citeste nimeni). Designul este super reusit, si ridica standardele pentru Apple.

  2. Arata ca Note….acuma incearca cu de toate….nu ar fi exclus sa iti ofere si PEN si VR gratis poate si un voucher gratis poate si o tableta gratis..doar doar sa il cumparati

  3. Sa inteleg ca iar ai o “defectiune” la contul tau Disqus, si de aia nu poti sa imi raspunzi?
    Da, carcasa are un design curat, cu minimul de elemente, asa cum ai scris: camera + flash. Spre deosebire de S8, iPhone are o camera mai uratica + flash + textul ala cu iPhone + antenele alea uratele.

  4. Superb si elegant astea sunt cuvintele pentru a descrie acest smartphone ….am mai văzut aceste imagini concept , dar terminalul era pe auriu
    Samsung de la S6 face terminale superbe

  5. Terminalul prezintă tusa personala Samsung, la fel că celelalte companii, și Apple tot așa face , a păstrat același design la spate toate generațiile

  6. Exact , Srb când a văzut a spart tastatura de oftica , sa gândit ce sa scrie că de obicei el era primul care comenta

  7. nu am defectiune, mesajul a fost trimis cui am vrut/intentionat eu. Stai calm, esti o musca pt mine asa ca nu prea conteaza parerile tale, doar asa imi place sa te vada si altii

  8. pai imi canta ! de cand am aparut aici el a fost cam singurul cu care am facut ce am vrut..si anume comentarii cu sacul. El este singurul cu IQ asa cum trebuie sa vorbeasca cu un troll magic

  9. srb dacă tot ne corectăm și ne dăm fini cunoscători de limba română, se scrie “fi” cu un singur “i”. Mai citește nițel gramatica.

  10. Daca as avea un site cum are zaone, as face o gluma de 1 aprilie si as scrie o stire despre noul iPhone, la care sa pun poza noului S8. Sa vezi ce reactii din partea lui Srb Srb: “SUPERB!! Samsung niic nu are asa ceva, ci doar MIZERII”.
    Atata poate el :)) Eu nu pot decat sa ma bucur ca S8 va face un pas inainte atat tehnologic cat si ca design. Asta arata cine inoveaza si cine doar pretinde ca inoveaza.

  11. Ai spus ca Apple nu este cea mai buna in tehnologie, adică e praff. Apple perfectioneqza tehnologia altora? Adica sunt doar niste copiatori pe scurt care nu sunt in stare sa vina cu idei noi si originale. Stiam toate astea. Ms

  12. Cea mai buna in tehnologie in sensul ca nu vine prima cu ceva nou! la asta va si referiti voi. Ei doar vad cu cate bube sunt lansate acele noi tehnologii de altii si Apple perfectioneaza.
    Ideea noua poate sa fie si cum ar trebui sa arate/functioneze o tehnologie veche de atata timp pe piata.Deci nu prea stiai nimic. Cu placere KFC

  13. Cea mai buna tehnologie are alt sens fata de propozitia cea mai NOUA tehnologie. Nu mai cauta s o dai la intors. Apple E praf si sunt copiatori.

  14. cea mai buna tehnologie pt voi este cea mai noua ! asa ca nu mai ma pupa pe pantofi. In istorie Samsung ramane ca brandul ce copiaza si face de toate, mizeriile. Asta este important si nu ce discutam noi aici.

  15. Mah astia cu trotinete in cap, telefonul arata senzational insa bineinteles ca hateri o sa fie hraniti de primele probleme care o sa apara dupa o saptamana de la lansare.Asta este trendul din pacate.Azi apare telefonul sindeja maine se zgarie,se blocheaza,bateria este praf.Am devenit niste fraieri toti ca cumparam ca fomistii niste produse care nu au fost testate in prealabil.Is curios ce ar fi facut desteptul de sef responsabil de updateri la Apple cu un terminal care se descarca repede sau se blocheaza sau mai stiu ce problema.Noi suntem cei care testam produsele lor.

  16. Samsung este pe muchie de cutit cu tot ce zici de ei…daca S8 va avea aceleasi probleme….bye bye…pe cand apple sunt sigur ca pot veni si cu un iphone 7s si tot supravietuieste. Nu intelegi ce inseamna puterea celui mai mare brand din lume

  17. Ce treaba au?Hmm,se pare că Apple a hotărât să le ofere la cumpărarea unui iPhone.Referitor la întrebarea ta,probabil Apple a observat că terminalele lor(sau poate prețul pe care il au) nu sunt primite cu prea mare interes așa că au hotărât să facă oferta mai atractiva prin includerea căștilor respective în pachet.

  18. Cunosc persoane potente financiar(nu,nu ma refer la persoane care își cumpără iPhone și apoi se vad specii aparte),pentru care,probabil,să își cumpere un iPhone/S7,bla… e fix pix,persoanele alea se uită și la ultimul bănuț.Deci daca au de gând să continui cu bogații de carton,abtine-te.

  19. mda tu nu intelegi ce inseamna sa iti permiti ceva…eu ca sa iau un iphone, nu fac credite nu fac nimic, il iau la liber, imi place sa fie proprietatea mea, daca am iphone, nu merg cu loganul sau vw, imi iau mercedes, daca imi iau mercedes pt ca imi place confortul si calitatea,nu merg cu haine no name, imi fac vacante superbe, daca imi fac vacante superbe, nu stau in apartament sau casa de 2 lei…e acuma ca importanta pune-le si tu invers si vezi ce iti da. Inca 1 data daca te uiti in buzunar la ceva ce vrei sa iti cumperi…mai bine nu il iei. Multi cumpara renuntand la multe lucruri mai importante, pt un kkt de telefon/accesoriu doar ca sa fie la moda, cumva se mint pe ei.
    Crede-ma sunt f multi ce nu inteleg ce inseamna sa iti permiti ceva..Normal ca sunt persoane potente si este normal sa cunosti, dar intreaba-le ce inseamna sa iti permiti, iti garantez ca iti rad in fata daca ii intrebi daca pt ei sa dea 1000euro pt un kkt de telefon e mult, ca pana la urma telefonul ar trebui sa fie undeva in josul listei de preferinte

  20. Ești amuzant.Omul nu e om destul,daca nu e și fudul.Crede-ma,situația ta financiara e un subiect care nu ma intereseaza.Foarte bine că îți permiți,dar vrei și un premiu pentru asta?Totuși,ai vrut neapărat să îmi arăți că dacă nu știe lumea că ai,e că și cum nu ai avea.Și totuși,sunt oameni care își doresc doar ce e mai bun și oameni care își cumpără doar ce e mai scump,pentru a părea mai importanți decât sunt in realitate.

  21. pai ok daca nu te intereseaza hai sa nu vorbim despre ea…tu ai inceput dupa ce am expus o parere “daca te uiti la pret atunci uita-te in alta parte.” Deci daca nu vrei sa vorbim despre subiectul X de ce deschizi subiectul X? cum se numeste genul acesta de persoana?

  22. Și,apropo,eu îmi fac hainele(in marea lor majoritate) la comanda….Și nu,nu pentru că aș avea bani de nu am ce face cu ei,ci pur și simplu pentru că îmi place să îmi fac hainele așa cum vreau eu.

  23. omule nu am vrut sa fac neaparat nimic, SUNTEM pe net, in realitate pot fi un sarac care sta in gang cu un samsung sau iphone luat la SH vechi de 3 ani de zile si stau pe wifi vecinului de la etajul 1…deci este 0 ceea ce spun eu, poti sa crezi sau nu, eu doar expuneam ceea ce ar trebui pt toata lumea sa insemne “a iti permite”

  24. Deși trollezi pe aici,deși văd în unele comentarii ale tale mai mult venin chiar și decât se împroașcă la antena3,ești un tip care nu e străin de tehnologie.Problema e că duci slujba de troll la un nivel superior.Sincer,chiar as fi curios cam ce comentarii ai putea face daca ai lua brusc apărarea Samsung.

  25. Daca as lua brusc apararea Samsung? Pai, au avut cea mai mare revenire, de la S1 acuma S7 este considerat cel mai bun, camera/display/perfromante, are cam cele mai bune SSD, daca vrei aparate electronice(calitate-pret), poti cauta samsung pt ca mergi cat de cat la sigur, fiind ok si au cam de toate. Are cel mai bun mod de a face bani..adica faci de toate ca cineva tot cumpara…fata de altii precum Apple care daca iphone pica, cam tot brandul.

  26. bravo tie ! respect pt ca nici mie nu imi plac emblemele sau scrisurile de kkt pe vestimentatie…bine poate si din cauza ca imi place vestimentatia simpla, adica uni etc