iPhone 8 – vanzari colosale estimate in 2017

iPhone 8 s-ar putea vinde in zeci de milioane de exemplare in T4 2017, contribuind la o crestere substantiala a vanzarilor de terminale iPhone.

iPhone 8 intra din nou in atentia noastra, de aceasta data analistii estimand vanzari foarte mari pentru viitorul smartphone al companiei Apple multumita bazei de clienti existente. Conform unui analist asiatic, in T4 2017 compania Apple ar putea vinde 80 de milioane de terminale iPhone, iar asta multumita numarului mare de utilizatori ai iPhone 6.

In T4 2014 Apple a vandut 75 de milioane de terminale iPhone, dupa lansarea iPhone 6, iar toate aceste persoane vor cauta in 2017 sa faca un upgrade, impreuna cu multi altii care detin iPhone 6S sau iPhone 7. In aceasta idee, vanzarile totale de terminale iPhone in T4 2017 ar urma sa se ridice la peste 80 de milioane de unitati, adica cu mult mai multe si decat ceea ce se estimeaza pentru acest an.

Baza de clienti de terminale iPhone creste de la un an la altul, cu vanzari de 200 de milioane de unitati anual, asa ca in 2017 compania Apple va avea, cel mai probabil, peste 500 de milioane de potentiali clienti. Cu atat de multe persoane care trebuie convinse sa cumpere un iPhone, analistii sunt foarte increzatori in sansele de succes ale iPhone 8.

iPhone 8 – vanzari colosale estimate in 2017

Avand in vedere ca nici iPhone 6S si nici iPhone 7 nu par sa fi egalat succesul iPhone 6, in ce si-ar mai putea pune analistii bazele decat in iPhone 8 ? Realitatea este ca nimeni nu stie daca iPhone 8, combinat cu doua modele ale iPhone 7S, vor avea atat de multe noutati incat sa convinga zeci de milioane de clienti sa le cumpere dupa ce vor fi lansate.

“We estimate the iPhone 8 will launch into an iOS subscriber base 45-50% larger than the iPhone 6 did and model 86 million iPhones in F1Q18 (from 83 million). We believe the iPhone 6 drove the iOS base up ~35%, followed by 5-10% increases from the subsequent devices.” Anyone who is still using an iPhone 6 is a prime candidate for buying a new iPhone in late 2017.

Avand in vedere ca iPhone 8 va fi lansat intr-un moment in care baza de utilizatori de terminale iPhone este cu aproximativ 50% mai mare decat cea din momentul lansarii iPhone 6, succesul pare sa fie garantat. Desigur ca Apple trebuie sa si aduca unele noutati importante pentru a ne scoate banii din buzunare si in baza zvonurilor, se pare ca o va face.

Voi ce parere aveti, va avea iPhone 8 un succes atat de mare precum cred analistii ?

iphone-8-succes-2017