CES 2017: Moonlite – proiectorul iPhone perfect pentru povestile pentru copiii

CES 2017 ne aduce un nou produs interesant numit Moonlite, el fiind gandit in principal pentru cei carora le place sa le spuna povesti copiilor inainte de culcare. In clipul video de mai jos puteti vedea cum functioneaza Moonlite, el conectandu-se la iPhone pentru a proiecta pe perete diverse imagini din povestile pe care le cititi copiilor.

Rebot este compania care a creat Moonlite, micul dispozitiv folosindu-se de lumina emisa de catre flash LED-ul terminalelor iPhone pentru a proiecta imaginile pe perete. Practic vorbim despre un concept pe care l-am vazut in atat de multe dispozitive, insa el este perfect pus in practica pentru terminalele iPhone, Moonlite fiind o ideea geniala si ideala pentru face copiii atenti la povestile noastre.

O aplicatie speciala trebuie instalata pentru ca Moonlite sa functioneze si desigur ca trebuie sa folositi doar imagini produse in prealabil de catre dezvoltator. In aceasta idee, utilizatorii sunt limitati in ceea ce priveste povestile pe care le pot spune copiilor, insa cele care sunt disponibile, sunt oricum suficient de interesante pentru toti.

Moonlite a fost listat pe Kickstarter pentru finantare si a strans deja de 8 ori mai multi bani decat se cerusera initial, deci va fi lansat cu siguranta pe piata. In momentul lansarii, Moonlite va costa doar 35 de dolari, asa ca vorbim despre un produs accesibil, care va fi cu siguranta cumparat de catre foarte multa lume in viitor.