Un MacBook Pro a salvat viata unui barbat in atacul armat din Florida

Unii dintre voi probabil stiti ca ieri a avut loc un atac armat in aeroportul din Fort Lauderdale, Florida, un barbat deschizand focul asupra persoanelor care asteptau sa predea bagajele pentru imbarcare. 5 persoane au fost ucise si 8 au fost ranite in urma atacului, insa printre ele nu s-a aflat si un barbat care avea un MacBook Pro in rucsac.

Conform acestuia, un glont a lovit al sau MacBook Pro in partea laterala a carcasei, a parcurs intreaga distanta a acesteia pentru a iesi prin partea opusa, oprindu-se in buzunarul lateral. Autoritatile au analizat laptop-ul si au confirmat faptul ca el a fost strapuns de catre un glont tras de catre atacator, iar produsul Apple pare sa ii fi salvat viata americanului, care a declarat asta pentru televiziunile americane.

In locul acelui MacBook Pro putea fi orice alt laptop, insa ca de obicei, produsele Apple ajung mai mereu in centrul atentiei in situatii de acest gen si salveaza vieti. Barbatul a fost foarte norocos ca avea laptop-ul un rucsac in acel moment, deoarece glontul putea sa il loveasca direct in spate.

Avand in vedere intreaga situatie, barbatul va trebui sa isi inlocuiasca singur MacBook Pro-ul, insa probabil o va face cu bucurie, din moment ce produsul Apple i-a salvat viata. Acesta este unul dintre putinele cazuri in care un MacBook Pro salveaza viata cuiva, pana acum terminalele iPhone fiind in centrul atentiei din acest punct de vedere.

macbook-pro-salveaza-viata-aeroport-fort-lauderdale