Prima Pagina MacBook Pro Un MacBook Pro a salvat viata unui barbat in atacul armat din...

Un MacBook Pro a salvat viata unui barbat in atacul armat din Florida

Unii dintre voi probabil stiti ca ieri a avut loc un atac armat in aeroportul din Fort Lauderdale, Florida, un barbat deschizand focul asupra persoanelor care asteptau sa predea bagajele pentru imbarcare. 5 persoane au fost ucise si 8 au fost ranite in urma atacului, insa printre ele nu s-a aflat si un barbat care avea un MacBook Pro in rucsac.

Conform acestuia, un glont a lovit al sau MacBook Pro in partea laterala a carcasei, a parcurs intreaga distanta a acesteia pentru a iesi prin partea opusa, oprindu-se in buzunarul lateral. Autoritatile au analizat laptop-ul si au confirmat faptul ca el a fost strapuns de catre un glont tras de catre atacator, iar produsul Apple pare sa ii fi salvat viata americanului, care a declarat asta pentru televiziunile americane.

In locul acelui MacBook Pro putea fi orice alt laptop, insa ca de obicei, produsele Apple ajung mai mereu in centrul atentiei in situatii de acest gen si salveaza vieti. Barbatul a fost foarte norocos ca avea laptop-ul un rucsac in acel moment, deoarece glontul putea sa il loveasca direct in spate.

Avand in vedere intreaga situatie, barbatul va trebui sa isi inlocuiasca singur MacBook Pro-ul, insa probabil o va face cu bucurie, din moment ce produsul Apple i-a salvat viata. Acesta este unul dintre putinele cazuri in care un MacBook Pro salveaza viata cuiva, pana acum terminalele iPhone fiind in centrul atentiei din acest punct de vedere.

macbook-pro-salveaza-viata-aeroport-fort-lauderdale

 • Srb Srb

  Ce inseamna calitatea….Daca era de la Sxxxung probabil exploda si il ucidea
  De la salvat ajungea alungat “dincolo”

 • sultanu’ dragostei

  Inseamna bulan

 • Visan Teodor

  Pai daca l-ai lovit în lateral,cum i-a salvat viața ?Daca nu avea laptopul in rucsac,lovea rucsacul și ieșea prin partea opusă,tot în lateral,cumva paralel cu proprietarul rucsacului…Greșit sau corect?

 • Visan Teodor

  Se pare că nu ai citit articolul dar comentezi in stilul tau zeflemitor caracteristic.

 • Alex S.

  Eu as dota armata cu produse Apple … ar fi invincibila 😂😂😂

 • Srb Srb

  Am citit si am si vazut stirea!

 • Visan Teodor

  Și?

 • Srb Srb

  Si ce..daca era un laptop samsung acel om murea

 • Visan Teodor

  Daca un glonț trece paralel cu tine,prin spatele tau,la aproximativ 20cm de corp,mori?Hmm,troll,ne-troll,te credeam mai inteligent.Si,apropo,aici nu e vorba de Samsung.

 • Srb Srb

  nu prea ai inteles traiectoria glontului si gabaritul unui om fata de un rucsac vad.Sau, nu ai inteles/vazut stirea,omul precizand ca nu tinea rucsacul in spate. Tocmai, ma credeai mai inteligent pe buna dreptate.Aici este vorba ca in ultimul deceniu, multe produse Apple au oprit gloante si au salvat vieti. Samsung este la polul opus…atrag gloantele si bombele

 • Visan Teodor

  Nu am văzut știrea,e adevărat,am comentat strict pe care am văzut scris in articol:”Barbatul a fost foarte norocos ca avea laptop-ul un rucsac in acel moment, deoarece glontul putea sa il loveasca direct in spate.”,deci?Referitor la faptul că i-a salvat viața,foarte bine.

 • Mircea Radulescu

  Dă-le o șansă și produselor Samsung.

 • Victor Serban

  @Srb Srb…#respect…in sfârșit cineva care chiar apreciază calitatea si valoarea! GG! 😃😎👌💪💪💪👊👍👍👍