iOS 10.2 jailbreak a fost anuntat pentru lansare

iOS 10.2 jailbreak va fi lansat in curand, dezvoltatorul solutiei Yalu pentru iOS 10.1.1 jailbreak confirmand planurile astazi.

iOS 10.2 jailbreak a fost anuntat astazi pentru lansare de catre hackerul care a dezvoltat solutia de iOS 10.2.2 jailbreak Yalu, deci stim sigur ca el va veni. Din pacate, doar unele terminale vor fi compatibile cu aceasta solutie de iOS 10.2 jailbreak, iar iPhone 7 si iPhone 7 Plus un se vor afla printre ele, desi sunt compatibile in momentul de fata cu Yalu.

Deasemenea, nici restul terminalelor incompatibile cu iOS 10.1.1 jailbreak Yalu nu vor fi compatibile cu aceasta noua solutie de iOS 10.2 jailbreak, asa ca nu va faceti sperante. Dezvoltatorul solutiei de iOS 10.1.1 jailbreak Yalu sustine ca va lansa solutia de iOS 10.2 jailbreak in curand, dar deocamdata nu se stie cand ar trebui ea sa fie disponibila.

Inainte sa va faceti si mai multe sperante, nu uitati ca iOS 10.1.1 jailbreak Yalu este acum disponibil in versiune beta, iar solutia pentru iOS 10.2 jailbreak va fi oferita la fel. In aceasta idee, solutia de iOS 10.2 jailbreak va fi recomandata doar dezvoltatorilor de aplicatii pentru iPhone sau iPad, nu si utilizatorilor obisnuiti, asa cum se intampla si in momentul de fata.

iOS 10.2 jailbreak a fost anuntat pentru lansare

Pana acum, iOS 10.1.1 jailbreak Yalu nu a impulsionat pe altcineva in afara dezvoltatorului solutiei sa implementeze suport si pentru terminale mai vechi. In aceasta idee, este destul de putin probabil ca solutia de iOs 10.2 jailbreak sa fie compatibila si cu acele terminale pe care le asteptati din momentul in care aceasta solutie de jailbreak beta a fost lansata.

Dupa cum se prezinta situatia acum, solutia de iOs 10.2 jailbreak va fi compatibila doar cu iPhone 6S/Plus, iPhone SE si iPad Pro in momentul lansarii. Orice alte iDevice-uri in afara acestora nu vor fi compatibile, sau cel putin asta se intelege din ceea ce spune dezvoltatorul viitoarei solutii de iOS 10.2 jailbreak.

Exista posibilitatea ca dupa lansarea solutiei de iOS 10.2 jailbreak sa fie implementat suport pentru si mai multe terminale, dar totul depinde de dorinta altora de a ni-l oferi. In momentul in care Yalu pentru iOS 10.2 jailbreak va fi lansat, va voi anunta.