iOS 10.2.1 beta 3 a fost lansat

iOS 10.2.1 beta 3 a fost lansat cu doar cateva minute in urma pe iPhone, iPad si iPod Touch de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS. Noua versiune a sistemului de operare vine la cateva saptamani dupa ce versiunea anterioara a fost lansata, Craciunul fortand Apple sa prelungeasca programul de testare al acestei nou versiuni a iOS.

iOS 10.2.1 beta 3 este in momentul de fata oferit numai pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, nu si pentru utilizatorii programului public beta de testare. In aceasta idee, daca aveti instalata versiunea beta publica, va trebui sa asteptati pana cand o versiune potrivita va fi lansata de catre compania Apple, deci nu va grabiti sa faceti vreo cautare.

Conform informatiilor furnizate de catre compania Apple, iOS 10.2.1 beta 3 contine doar rezolvari ale problemelor de functionare si imbunatatiri ale experientei de utilizare. Separat de aceste schimbari compania Apple nu anunta altceva si este putin probabil sa descoperiti vreo schimbare vizibila dupa instalarea acestei versiuni a iOS 10.2.1.

De altfel, pana in momentul de fata nu au fost descoperite noutati majore in iOS 10.2.1, deci este putin probabil ca Apple sa faca vreo schimbare importanta. Implementarea unei noi functii notabile este anuntata pentru iOS 10.3, deci iOS 10.2.1 este cel mai probabil o actualizare intermediara, menita sa mai rezolve niste probleme si sa mai inchida unele vulnerabilitati.

UPDATE: watchOS 3.1.3 beta 2 si tvOS 10.1.1 beta 2 si macOS Sierra 10.2.3 beta 2 au fost lansate.

ios-10-2-1-beta-3