Samsung Galaxy S8 va avea un asistent personal Bixby

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba un asistent personal care poarta denumirea Bixby, asa cum au afirmat diverse zvonuri, informatia de astazi venind direct de la coreeni. Compania Samsung a publicat in propriul website denumirea Bixby intr-una dintre paginile dedicate Samsung Galaxy S7, confirmarea lansarii sistemului Samsung Pay Mini fiind deasemenea oferita.

Stim de acum cateva saptamani ca Samsung a cumparat un asistent personal dezvoltat de catre creatorii Siri si se pare ca el va ajunge in Samsung Galaxy S8 . Denumirea Bixby este destul de neobisnuita pentru un asemenea software, insa cei de la Samsung n-au gasit probabil o denumire mai atractiva pe care sa o foloseasca cu Samsung Galaxy S8.

Desi cei de la Google au incercat sa puna presiune pe Samsung sa implementeze suport pentru Google Assistant, compania coreeana vrea ca Samsung Galaxy S8 sa aiba asistentul Bixby. In aceasta idee, cei de la Samsung risca un razboi cu Google din cauza Samsung Galaxy S8, insa macar vor avea control total asupra asistentului personal oferit.

Bixby urmeaza sa fie o copie destul de fidela a Siri si Google Assistant, dar cu unele functii noi, care ar trebui sa il distinga fata de concurenta. Samsung isi pune sperantele in acest Bixby pentru a genera vanzari ridicate pentru Samsung Galaxy S8, insa ramane de vazut cata lume va fi impresionata de el.

samsung-pay-mini-bixby