Samsung Galaxy S8 ar putea fi lansat initial in cantitati limitate

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie lansat in cantitati limitate in fabruarie si martie, in ciuda zvonurilor care anuntau lansarea din aprilie.

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie lansat in cantitati limitate in februarie, sau martie, de catre compania Samsung, asta desi zvonuri anterioare sugerau o posibila lansare in aprilie. Samsung a impus noi teste de calitate pentru a se asigura ca Samsung Galaxy S8 nu are aceleasi probleme precum predecesoarele lansate in anii anteriori, asa ca ar fi decis sa amane lansarea globala cu o luna.

Constienta de faptul ca ai sai competitori ai putea profita de aceasta lansare intarziata a Samsung Galaxy S8 si ar putea aduce produse concurente pe piata, Samsung a decis sa faca o lansare limitata. Mai exact, in ferbruarie sau martie ar urma sa fie lansat un lot de 5 milioane de unitati ale Samsung Galaxy S8 pentru cei interesati.

Desi totul este prezentat ca o lansare limitata a Samsung Galaxy S8, realitatea este ca acestea ar putea fi vanzarile din primele 2 – 3 luni de disponibilitate, daca ne uitam la trecut. Desi Samsung vrea sa vanda 60 de milioane de unitati ale Samsung Galaxy S8 in 2017, este discutabil daca primul lot se va vinde in 5 milioane de exemplare intr-o luna.

Samsung Galaxy S8 ar putea fi lansat initial in cantitati limitate

In ciuda acestui lucru, Samsung Galaxy S7 s-a vandut in 48 de milioane de exemplare in 2016, dar asta in principal pentru ca Note 7 s-a dovedit a fi un esec. Avand asemenea cifre, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie produs in peste 60 de milioane de unitati, iar 10% din productie va fi alocata lansarii, iar asta va ajunge cu siguranta sa acopere cererea.

“As the release date of the S8 has been postponed to mid-April, Samsung seems to have set a more ambitious goal than before to make up for the loss caused by the Note model, which has so far led Samsung’s smartphone business every first quarter.”

Desi Samsung Galaxy S8 era prezentat ca fiind pregatit pentru a intra in productie de masa in martie, realitatea este ca ea va incepe mai devreme. Pentru a avea 5 milioane de unitati ale Samsung Galaxy S8 disponibile in februarie, Samsung trebuie sa inceapa productia in masa mai devreme, adica probabil luna aceasta, sau la inceputul lunii viitoare.

Samsung crede ca seria Samsung Galaxy S8 va avea foarte mare succe si spera ca vanzarile sa fie pe masura asteptarilor, dar este greu de spus daca acest lucru se va intampla. Chiar si asa, se pare ca lansarea Samsung Galaxy S8 din februarie, sau martie, este posibila pentru a nu le lansa concurentilor Samsung posibilitatea de “fura” unii clienti.