Samsung Galaxy S8 – lansare in 18 aprilie ?

Lansarea Samsung Galaxy S8 va fi pe 18 aprilie, conform unor surse asiatice, aparitia pe piata fiind ceva mai tarzie decat s-ar fi asteptat multi.

Samsung Galaxy S8 ar putea fi lansat pe 18 aprilie, conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, adica mai tarziu cu o luna fata de predecesorul sau. Informatia vine de la presa din Coreea de Sud, deci probabil surse din interiorul companiei Samsung au furnizat data care ar fi fost stabilita de catre conducere pentru lansarea Samsung Galaxy S8.

Anul trecut Galaxy S7 a fost lansat la jumatatea lunii martie, insa Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie lansat pe 18 aprilie, adica la o luna distanta. Amanarea cu o luna a datei de lansare a Samsung Galaxy S8 ar putea avea la baza dorinta Samsung de a verifica temeinic terminalul inainte de a-l pune in vanzare pentru consumatorii din lumea intreaga.

Prezentarea Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba loc la sfarsitul lunii martie, sau la inceputul lunii aprilie, si nu in cadrul Mobile World Congress 2017, asa cum se preconiza initial. Cei de la Samsung vor organiza conferinta cel mai probabil in New York, la fel ca anul trecut si acum 2 ani, lumea intreaga urmand a vedea Samsung Galaxy S8 atunci.

Samsung Galaxy S8 – lansare in 18 aprilie ?

Data de prezentare a Samsung Galaxy S8 inca nu a fost stabilita de catre compania Samsung, insa totul va avea cel mai probabil loc cu 2 saptamani inaintea punerii in vanzare. Cei de la Samsung intentioneaza deasemenea sa organizeze o lansare in etape pentru Samsung Galaxy S8, astfel ca terminalul nu va fi oferit in 100 de tari din prima, asa ca anul trecut.

Va spuneam dimineata ca Samsung Galaxy S8 va fi produs in 10 milioane de exemplare pentru lansarea oficiala, o cifra foarte mare pentru compania coreeana. Ea se pregateste pentru cerere foarte mare pentru Samsung Galaxy S8, mai ales ca Galaxy Note 7 a fost un esec si foarte multi clienti astepata ceva nou de la coreeni in momentul de fata.

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa vina cu un design nou, cu hardware nou si cu multe alte noutati importante, care-l vor face extrem de atractiv. Samsung Galaxy S8 urmeaza sa ruleze si cea mai noua versiune a Andorid si ar putea veni cu un ou asistent personal numit Bixby, el fiind dezvoltat de catre creatorii asistentului personal Siri.

samsung-galaxy-s8-lansare-18-aprilie