Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 va avea o structura metalica pentru carcasa

iPhone 8 va avea o structura metalica pentru carcasa

iPhone 8 va avea o structura metalica din otel inoxidabil pentru a sustine carcasa din sticla si ecranul de dimensiuni mai mari.

iPhone 8 va avea o structura din otel inoxidabil pentru a-i sustine carcasa si ecranul, asa cum a fost cazul terminalelor iPhone 4 – iPhone 5S, lansate cu multi ani in urma. Daca in trecut Apple a folosit aluminiu pentru structura metalica a terminalelor iPhone, se pare ca pentru iPhone 8 urmeaza sa fie folosit otel inoxidabil pentru a sustine componentele.

Pentru precedentele modele ale iPhone compania Apple cumpara structuri metalice din aluminiu de la Foxconn, insa pentru iPhone 8 ar fi ales producatorul Jabil pentru a le fabrica. Aceasta companie le va produce din otel inoxidabil, asa ca iPhone 8 urmeaza sa fie foarte rezistent si nu se va indoi, chiar daca utilizatorii se vor aseza cu el in buzunar.

iPhone 4S a fost ultimul din serie care a avut o carcasa din otel inoxidabil, deci nu vorbim despre utilizarea acestui material in premiera pentru iPhone 8. Trecerea la aluminiu a fost facuta odata cu cresterea dimensiunii ecranelor terminalelor iPhone, iar asta pentru a nu creste substantial greutatea acestora, as aca va fi interesant de vazut cat de greu va fi iPhone 8.

iPhone 8 va avea o structura metalica din otel inoxidabil pentru carcasa

Apple va folosi si o metoda de fabricare diferita pentru aceasta structura metalica din otel inxodabil pentru iPhone 8, deci procesul ar putea fi si mai dificil. In aceasta idee, numarul de unitati ale iPhone 8 care vor fi disponibile pentru lansare ar putea fi mai mic decat se asteapta multi dintre clientii care vor fi dornici sa cumpere dispozitivul.

“Apple is about to launch the new iPhone 8, the industry outgoing metal frame will use stainless steel forging method, not CNC cutting, the original iPhone 8 stainless steel frame orders passed by Hon Hai take, but the industry revealed that the US Jabil will take the orders.”

Cu o structura metalica din otel inoxidabil pentru iPhone 8, folosirea sticlei pentru carcasa pare tot mai sigura, altfel Apple nu ar fi avut nevoie de ceva atat de rezistent. Apple a folosit structuri metalice doar atunci cand a oferit carcase care aveau sticla integrata in ele, asa ca iPhone 8 va avea cel mai probabil o carcasa din sticla implementata.

Ni s-a spus in repetate randuri ca iPhone 8 va avea un design radical modificat, iar zvonurile care continua sa apara sugereaza faptul ca Apple are pregatite schimbari majore. Cu o structura din otel inoxidabil, iPhone 8 va putea sustine o carcasa din sticla, dar is un ecran de dimensiune mai mare, asa ca va fi interesant de vazut ce vom mai afla in lunile urmatoare.

iphone-8-structura-otel-inoxidabil

 • Srb Srb

  !!! SUPERB !!

 • Radu

  Repet din nou : Iphone 8 va fi ceva mare

 • Viorel Preda

  Mă întreb dacă va fi magnetizabil, și dacă asta va genera un nou “gate”…

 • Srb Srb

  da, iar pt unii ca noi o sa simtim asta in fiecare zi, iar altii raman cu doar niste intrebari

 • Viorel Preda

  E ceea ce vrea Tim Cuc! Unii cu intrebarile, altii cu visurile…

 • terrymada

  Viorel poti incerca cu un 4s:)

 • Andrei

  Intr-adevar va fi ceva mare!

 • se7en

  cel din poza e urat cu spume

 • Viorel Preda

  Corect! Doar sa mai gasesc pe careva cu iPhone 4S 🙂 Ma gandesc la faptul ca otelul este atras de magnet, dar nu stiu daca asta ar avea vreo influenta asupra iPhone-ului.

 • V.P

  Asta inseamna un design nou-nout , suna destul de bine .

 • mișu

  metalic= feros? sau aluminiul e nemetal? nu că zic, da’ vreau sa spui! 🙂

 • Aitistic Media

  Oțel-Gate.

 • terrymada

  Aseara am verificat vechiul 4s care e la copil de cativa ani:) nu am reusit sa il lipesc de niciun magnet…avand in vedere ca structura interioara e din otel, imbracata cu sticla, probabil asta e motivul pt care nu se magnetizeaza…nici nu am avut un magnet considerabil de mare sau de puternic…poate unul din ala de ridica astia masini cu el ar face treaba:)))

 • cosminC

  ce nu intelege lumea… otel inixidabil inseamna “inox” in engleza stainless steel! 316L este cel mai folosit si nu este atras de magnet! este materialul folosit la majoritatea ceasurilo de mana “serioase”..
  asa ca acest otel inoxidabil pe limba tuturor este Ionx
  altfel ceasurile cu mecanism automatic/mecanic la prima magnet arata alta ora si functionalitatea era deja alta poveste.

 • cosminC

  @scuzati greselile.
  o seara buna