iPhone 8 va avea o structura metalica pentru carcasa

iPhone 8 va avea o structura metalica din otel inoxidabil pentru a sustine carcasa din sticla si ecranul de dimensiuni mai mari.

iPhone 8 va avea o structura din otel inoxidabil pentru a-i sustine carcasa si ecranul, asa cum a fost cazul terminalelor iPhone 4 – iPhone 5S, lansate cu multi ani in urma. Daca in trecut Apple a folosit aluminiu pentru structura metalica a terminalelor iPhone, se pare ca pentru iPhone 8 urmeaza sa fie folosit otel inoxidabil pentru a sustine componentele.

Pentru precedentele modele ale iPhone compania Apple cumpara structuri metalice din aluminiu de la Foxconn, insa pentru iPhone 8 ar fi ales producatorul Jabil pentru a le fabrica. Aceasta companie le va produce din otel inoxidabil, asa ca iPhone 8 urmeaza sa fie foarte rezistent si nu se va indoi, chiar daca utilizatorii se vor aseza cu el in buzunar.

iPhone 4S a fost ultimul din serie care a avut o carcasa din otel inoxidabil, deci nu vorbim despre utilizarea acestui material in premiera pentru iPhone 8. Trecerea la aluminiu a fost facuta odata cu cresterea dimensiunii ecranelor terminalelor iPhone, iar asta pentru a nu creste substantial greutatea acestora, as aca va fi interesant de vazut cat de greu va fi iPhone 8.

iPhone 8 va avea o structura metalica din otel inoxidabil pentru carcasa

Apple va folosi si o metoda de fabricare diferita pentru aceasta structura metalica din otel inxodabil pentru iPhone 8, deci procesul ar putea fi si mai dificil. In aceasta idee, numarul de unitati ale iPhone 8 care vor fi disponibile pentru lansare ar putea fi mai mic decat se asteapta multi dintre clientii care vor fi dornici sa cumpere dispozitivul.

“Apple is about to launch the new iPhone 8, the industry outgoing metal frame will use stainless steel forging method, not CNC cutting, the original iPhone 8 stainless steel frame orders passed by Hon Hai take, but the industry revealed that the US Jabil will take the orders.”

Cu o structura metalica din otel inoxidabil pentru iPhone 8, folosirea sticlei pentru carcasa pare tot mai sigura, altfel Apple nu ar fi avut nevoie de ceva atat de rezistent. Apple a folosit structuri metalice doar atunci cand a oferit carcase care aveau sticla integrata in ele, asa ca iPhone 8 va avea cel mai probabil o carcasa din sticla implementata.

Ni s-a spus in repetate randuri ca iPhone 8 va avea un design radical modificat, iar zvonurile care continua sa apara sugereaza faptul ca Apple are pregatite schimbari majore. Cu o structura din otel inoxidabil, iPhone 8 va putea sustine o carcasa din sticla, dar is un ecran de dimensiune mai mare, asa ca va fi interesant de vazut ce vom mai afla in lunile urmatoare.

iphone-8-structura-otel-inoxidabil