iPhone 8 cu iOS 11 concept – evolutia iOS

iPhone 8 cu iOS 11 sunt prezentate intr-un concept aparut in cursul zilei de ieri, el incercand sa ne arate o schimbare radicala pentru interfata sistemului de operare. Mai exact, vorbim despre preluarea interfetei de utilizator folosita in Apple Watch, pentru a controla terminalele iPhone, asa cum si-au imaginat unii ingineri Apple in 2006.

Zilele trecute v-am prezentat Acorn OS, primul sistem de operare pentru iPhone, care era bazat pe interfata iPod si o rotita pentru a controla toate functiile. Acest concept al iPhone 8 cu iOS 11 ne arata ceva similar, interfata fiind rotunda in ecranul principal de aplicatii, diverse functii facilitand accesarea aplicatiilor si nu numai.

Noua interfata a iOS 11 este completata si de un Dark Mode vizibil pentru Safari, si probabil alte aplicatii ale sistemului de operare, ideea in sine fiind interesanta. Desigur ca interfata Apple Watch nu este potrivita petnru iPhone, insa unele dintre aceste idei pentru iOS 11 ar putea fi folosite de catre Apple pentru a oferi imbunatatiri serioase pentru utilizatori.

Voi ce parere aveti despre acest concept pentru iPhone 8 si iOS 11 ?

Articolul precedentNoctis aduce Dark Mode pe iPhone in iOS 10
Articolul următorWallpaper pentru iPhone, iPod si iPad – 08.01.2017
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.