iPhone 8 cu iOS 11 concept – evolutia iOS

iPhone 8 cu iOS 11 sunt prezentate intr-un concept aparut in cursul zilei de ieri, el incercand sa ne arate o schimbare radicala pentru interfata sistemului de operare. Mai exact, vorbim despre preluarea interfetei de utilizator folosita in Apple Watch, pentru a controla terminalele iPhone, asa cum si-au imaginat unii ingineri Apple in 2006.

Zilele trecute v-am prezentat Acorn OS, primul sistem de operare pentru iPhone, care era bazat pe interfata iPod si o rotita pentru a controla toate functiile. Acest concept al iPhone 8 cu iOS 11 ne arata ceva similar, interfata fiind rotunda in ecranul principal de aplicatii, diverse functii facilitand accesarea aplicatiilor si nu numai.

Noua interfata a iOS 11 este completata si de un Dark Mode vizibil pentru Safari, si probabil alte aplicatii ale sistemului de operare, ideea in sine fiind interesanta. Desigur ca interfata Apple Watch nu este potrivita petnru iPhone, insa unele dintre aceste idei pentru iOS 11 ar putea fi folosite de catre Apple pentru a oferi imbunatatiri serioase pentru utilizatori.

Voi ce parere aveti despre acest concept pentru iPhone 8 si iOS 11 ?

10 COMENTARII

  1. Va agitări prea mult…e doar un concept. Puțin probabil sa iasă așa ceva. Teste, păreri, teste și iar păreri…

  2. tot ce vedem noi “concept” is fantasmagorii care par imposinil de pus in practica de catre “inginerii” apple.
    hai sa nu mai visam… toate lansarile de Ios din ultimii 5 ani au reprezentat mari dezamagiri, cu parere de rau.
    progres zero, si-au urmarit propriul scop: de a complica din ce in ce mai mult OS-ul in ideea de a obliga utilizatorii sa-si upgradeze ideviceurile