Prima Pagina Youtube YouTube – aplicatia permite alegerea calitatii clipurilor video

YouTube – aplicatia permite alegerea calitatii clipurilor video

Aplicatia YouTube a fost actualizata in cursul noptii trecute de catre compania YouTube, noua versiune a aplicatiei rezolvand cateva probleme de functionare foarte importante ce au fost reportate de catre utilizatorii din lumea intreaga.

Actualizarea aplicatiei YouTube disponibila astazi aduce o functie pe care foarte multa lume o asteapta de foarte multa vreme. Mai exact, cei de la YouTube au implementat in sfarsit posibilitatea de a alege calitatea clipurilor video pe care urmeaza sa le vedem folosind aplicatia YouTube, asta in functie de calitatea inregistrarii facute.

Mai exact, acum putem alege calitatea video de pana la 1080p pentru clipurile video care sunt inregistrate la inalta definitie si disponibile pe YouTube. Compania nu a implementat suport pentru a vedea clipurile video 4K pe YouTube, dar pe smartphone nici nu este nevoie, functionalitatea disponibila acum fiind binevenita.

  • Love crystal-clear High Definition? Choose video quality up to 1080p! (Only available if the video supports 1080p and you are on Wi-Fi)

Aplicatia YouTube este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universa, din App Store.

youtube-noutati-update

LIKE
Articolul anteriorDigi Mobil – 3 milioane de clienti, iata si acoperirea
Urmatorul articolVanzarile slabe ale iPhone reduc profitul Foxconn