Digi Mobil – 3 milioane de clienti, iata si acoperirea

Digi Mobil are 3 milioane de clienti si acoperire 3G de 97% din populatie, plus acoperire 4G pentru 37% din populatia Romaniei la inceput de an 2017.

Digi Mobil a anuntat in cursul acestei zile ca a depasit pragul de 3 milioane de clienti in Romania, baza sa de abonati fiind formata atat din persoane fizice, cat si din persoane juridice. Vorbim aici despre 3 milioane de clienti Digi Mobil persoane fizice si juridice, 1 milion dintre abonati fiind portati in ultimii ani din celelalte retele concurente din Romania.

In doar 3 ani de la relansarea serviciului Digi Mobil in Romania, operatorul a reusit sa atinga un numar de abonati ce reprezinta aproape o treime din cel al Telekom sau Orange. Realizarea este una impresionanta pentru cei de la Digi Mobil si operatorul are meritul de a vinde servicii la preturi foarte mici, care au ieftinit abonamentele de telefonie mobila in Romania, pentru toata lumea.

Cu 3 milioane de clienti activi in reteaua Digi Mobil, operatorul anunta faptul ca in momentul de fata are acoperire de 97% prin reteaua 3G pentru Romania, dar asta multumita acordului de utilizare al retelei Vodafone. In ceea ce priveste acoperirea Digi Mobil 4G, aceasta a atins 37%, iar operatorul promite ca va continua sa faca investitii serioase pentru a-si extinde acoperirea.

Digi Mobil – 3 milioane de clienti, iata ce acoperire 3G si 4G exista

Digi Mobil are de cativa ani cele mai ieftine abonamente de telefonie mobila din Romania, cu cele mai multe beneficii oferite pentru clienti, din toate punctele de vedere. Desi Digi Mobil ofera beneficii foarte bune pentru clienti, din pacate calitatea serviciilor este pe masura preturilor mici, dar probabil in viitor lucrurile se vor imbunatati.

“Succesul Digi Mobil se datorează în egală măsură eforturilor pe care compania le-a făcut constant, cât şi utilizatorilor care au avut încredere într-un serviciu nou, aflat la început de drum. Avem certitudinea că vom îmbunătăţi permanent serviciile mobile, investiţia în tehnologia 4G fiind acum prioritară, astfel încât să ajungem la cât mai mulţi utilizatori cu aceasta. Este un efort gradual şi susţinut pentru creşterea capabilitaţilor reţelei, 4G fiind următoarea tendinţă importantă pentru consumul optim de internet mobil. Astfel, vom putea să susţinem fără nicio problemă creşterea de trafic a clienţilor actuali, precum şi traficul noilor clienţi care ne vor alege.”

Digi Mobil a facut investitii serioase in Romania pentru a-si creste baza de clienti, iar in momentul de fata se plaseaza pe pozitia a patra pe piata telecom. Distanta dintre Digi Mobil si Vodafone, operatorul plasat pe pozitia a treia, este de peste 5 milioane de clienti, asa ca e greu de spus daca Digi Mobil va reusi vreodata sa-i depaseasca din vreun pucnt de vedere.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre realizarile celor de la Digi Mobil ?

digi-mobil-acoperire-3g-4g-3-milioane-clienti