Prima Pagina Digi Mobil Digi Mobil – 3 milioane de clienti, iata si acoperirea

Digi Mobil – 3 milioane de clienti, iata si acoperirea

Digi Mobil are 3 milioane de clienti si acoperire 3G de 97% din populatie, plus acoperire 4G pentru 37% din populatia Romaniei la inceput de an 2017.

Digi Mobil a anuntat in cursul acestei zile ca a depasit pragul de 3 milioane de clienti in Romania, baza sa de abonati fiind formata atat din persoane fizice, cat si din persoane juridice. Vorbim aici despre 3 milioane de clienti Digi Mobil persoane fizice si juridice, 1 milion dintre abonati fiind portati in ultimii ani din celelalte retele concurente din Romania.

In doar 3 ani de la relansarea serviciului Digi Mobil in Romania, operatorul a reusit sa atinga un numar de abonati ce reprezinta aproape o treime din cel al Telekom sau Orange. Realizarea este una impresionanta pentru cei de la Digi Mobil si operatorul are meritul de a vinde servicii la preturi foarte mici, care au ieftinit abonamentele de telefonie mobila in Romania, pentru toata lumea.

Cu 3 milioane de clienti activi in reteaua Digi Mobil, operatorul anunta faptul ca in momentul de fata are acoperire de 97% prin reteaua 3G pentru Romania, dar asta multumita acordului de utilizare al retelei Vodafone. In ceea ce priveste acoperirea Digi Mobil 4G, aceasta a atins 37%, iar operatorul promite ca va continua sa faca investitii serioase pentru a-si extinde acoperirea.

Digi Mobil – 3 milioane de clienti, iata ce acoperire 3G si 4G exista

Digi Mobil are de cativa ani cele mai ieftine abonamente de telefonie mobila din Romania, cu cele mai multe beneficii oferite pentru clienti, din toate punctele de vedere. Desi Digi Mobil ofera beneficii foarte bune pentru clienti, din pacate calitatea serviciilor este pe masura preturilor mici, dar probabil in viitor lucrurile se vor imbunatati.

“Succesul Digi Mobil se datorează în egală măsură eforturilor pe care compania le-a făcut constant, cât şi utilizatorilor care au avut încredere într-un serviciu nou, aflat la început de drum. Avem certitudinea că vom îmbunătăţi permanent serviciile mobile, investiţia în tehnologia 4G fiind acum prioritară, astfel încât să ajungem la cât mai mulţi utilizatori cu aceasta. Este un efort gradual şi susţinut pentru creşterea capabilitaţilor reţelei, 4G fiind următoarea tendinţă importantă pentru consumul optim de internet mobil. Astfel, vom putea să susţinem fără nicio problemă creşterea de trafic a clienţilor actuali, precum şi traficul noilor clienţi care ne vor alege.”

Digi Mobil a facut investitii serioase in Romania pentru a-si creste baza de clienti, iar in momentul de fata se plaseaza pe pozitia a patra pe piata telecom. Distanta dintre Digi Mobil si Vodafone, operatorul plasat pe pozitia a treia, este de peste 5 milioane de clienti, asa ca e greu de spus daca Digi Mobil va reusi vreodata sa-i depaseasca din vreun pucnt de vedere.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre realizarile celor de la Digi Mobil ?

digi-mobil-acoperire-3g-4g-3-milioane-clienti

 • dorian.v

  digi= o glumă proastă ( mă refer strict la cei care au habar cu ce se mănâncă o rețea serioasă )

 • mișu

  tehnic sunt praf, comercial, ok!

 • Bobby

  de telekom ce zici, ca sunt mult sub digi si sunt de 10 ani pe piata. Zic sa ai rabdare ca in maxim 2-3 ani digi o sa fie la fel de buni ca orange si vodafone.

 • Sunt sub digi la ce ? In afara de preturi ?

 • Bobby

  Si la semnal, a trebuit sa se alieze cu orange pt 4g

 • Catalin Petrisor

  @dorian.v: esti tu detinator a unei alte retele mai bune???
  sunt acrii struguri ?…ai

 • Dan Cucu

  Si unde ai bagat date despre acoperire? Ca nu vad nimic…

 • Catalin Petrisor

  Zao, MULTUMIRI SI MATANII LA DIGI .
  Sti tu la ce ma refer.

 • Bobby

  Cu 3 milioane de clienti activi in reteaua Digi Mobil, operatorul anunta faptul ca in momentul de fata are acoperire de 97% prin reteaua 3G pentru Romania, dar asta multumita acordului de utilizare al retelei Vodafone. In ceea ce priveste acoperirea Digi Mobil 4G, aceasta a atins 37%, iar operatorul promite ca va continua sa faca investitii serioase pentru a-si extinde acoperirea.

 • Marian

  Pe telefonie mobila sunt foarte slabi, probabil 90% din cei care s-au portat pe digi, regreta. Publicitate agresiva si calitate servicii telefonie mobila,internet mobil, zero. Celelalte servicii, internet fibra, CATV sunt Ok.

 • Bumm

  Acum depinde din ce unghi privim problema.La mine de exemplu după 20 de ani de “Dialog/Orange” cu 5 abonamente unde plăteam peste 350 ron și nu aveam la toate beneficii deosebite,iar datorită faptului că în ultimii 5 ani nu s-au mai aplecat deloc și spre necesitățile consumatorului (toate numai în beneficiul operatorului) nu am mai acceptat milogeala și de un an și-un pic m-am portat cu toate 5 + încă 2 în decurs de 9 luni ajungând la 7 abonamente cu aceleași beneficii (totul nelimitat mai puțin sms_urile care sunt 1 cent/sms=nesmnificativ) cu greu depășesc valoarea totală de 95,00 ron…așa că dacă facem o socoteală simplă intr-un an de zile am mai achiziționat un Iphone doar din diferența de abonament.Trebuie să recunosc totuși că diferența o face viteza netului (Orange fiind peste toți operatorii), dar doar atât…ca fapt divers știu că s-a discutat se discută sunt și adevăruri (le văd la colegii mei care mai sunt la Digi că mai rămân fără semnal) eu nu am pățit-o “încă” .

 • Catalin Petrisor

  @Marian: nu regret nimic si am portat 5 numere de la orangedekk la Digi Mobil.
  Tu ai vreun nr de Digi? sau vorbesti ca 🐧in igloo?

 • Catalin Petrisor

  Da orange, este peste DigiMobil la internetul mobil , pentru micutzti sa nu zic tinereii care vor mulllllllte likeuuri pe FB.
  Barbatii, femeile, de afaceri si succes folosesec internetul de la Digi, pe care il folosesti si tu Zao, dar ii “lauzi” pe scumpii de 🍊, nici nu vreau sa le mai pomenesc numele.

 • Marian

  Sunt client digi mobil de cand s-au lansat si din pura curiozitate, mi-am portat un nr. in digi si crede-ma nici in centrul orasului (Tg-Jiu) nu am putut avea o conversatie clara la telefon, nu mai zic ca daca ies din oras 2-3km la revedere semnal. Am cartele de la toti operatori de telefonie orange/vodf/telek/digi si stiu ce vb. Din punctul meu de vedere in zona mea si aici ma refer la judetul GJ ordinea calitatii operatorilor de telefonie sunt Vdf/orange/telek/digi.Eu ai apreciez pentru efortul lor de asi extinde reteau 4g dar nu pe timpul si banii mei. Probabil daca esti intr-un oras mare gen Buc.Tim.Cluj…etc.. si nu iesi prea des din oras poate este ok pentru buget.

 • Andrewsbcr

  Într-adevăr, serviciile de internet de la Digi nu ajung la performanțele celorlalți competitori, dar pentru 2,9 €/ lună și pentru necesitățile mele (Facebook, whatsapp, etc) merge perfect. Sunt extrem de mulțumit de Digi și nu regret nicio secundă că m-am mutat. In legătură cu semnalul, poate doar odată am pierdut semnal pentru câteva secunde. Țin sa precizez ca am abonament la ei de ~ 2 ani. FELICITĂRI DIGI !

 • Eu folosesc internet fix, nu mobil. Sa spui ca oamenii de afaceri folosesc internetul mobil al Digi este lipsit de vreo baza reala. Sa fim seriosi, este acceptabil daca n-ai asteptari, dar mai mult de atat nu poti spune de el.

 • EuEu

  Realizări intense,străduințe de seriozitate și spre mai bine!

 • amfetamin

  Orange fiind peste toti operatorii la viteza de net? Ai facut tu comparatie intre doua device-uri 4G unul langa altul de ai ajuns la concluzia asta? Eu da,si-ti spun ca nu e nici pe departe Orange peste toti operatorii. Ia vezi ce zice si speedtest:
  https://www.idevice.ro/2016/12/19/vodafone-rapid-internet-mobil-romania/

 • KTA

  Ai inteles sau m am exprimat eu gresit, Zaone, eu ma refeream la oamenii de afaceri ca folosesc netul fix de la Digi, afacerile nu se fac pe telefonul mobil unde , da 🍊are viteza mare comparativ cu DigiMobil.
  Asa ca nu vad o mare smecherie sa dai o caciula de bani sa ai viteza la internetul mobil.

 • Sa stii ca se fac si afaceri de pe internetul mobil. In momentul de fata Orange si Vodafone ofera conexuni 4G de peste 50 Mbps, iar in conditiile astea poti sa lucrezi la fel de bine ca de pe internetul fix. Digi Mobil nu ofera asa ceva pe mobil.

 • cosmin

  Foarte mulțumit de rețeaua Digi chiar dubla Târgu Jiu. Recomand lui Marian din Tg Jiu sa schimbe telefonul. Am călătorit cu digi in toată țara . Am avut semnal și in zonele montane (Transalpina, Pe muntele Godeanu spre băile Herculane nici un operator in afara de Digi nu are semnal)
  Și apropo pentru tine care scri anunțul , sa renunțat la parteneriatul cu Vodafone. Nu se mai face roamingul in rețeaua lor de o jumătate de an sau mai bine.

 • “Pe muntele Godeanu spre băile Herculane nici un operator in afara de Digi nu are semnal)”
  Exceptand Vodafone, a carei retea ai folosit-o, pentru ca Digi nu are turnuri pe munti.

 • Orion4tech

  Digi are semnal OK si in afara oraselor mari.
  Am telefon de servici pe Vodafone si personal pe Digi si nu am fost nevoit niciodata sa folosesc telefonul de servici cand am fost in excursii prin tara pentru ca nu am avut semnal pe Digi.

 • megasystem

  Zaoane..stim cu toti dc lauda lumea Digi.Mobil..telefoane china gratuite si 2€ pe luna abonament …despre ce vorbim?este o retea de toata jena ..in mijlocul bucurestiului nu are lumea semnal ..nu poate mentine o conversatie…vodafone/orange si telekom sunt retelele care fac diferenta in romania. P.s: lucrez intr-un service gsm..si vin zilnic multi care saraci au impresia ca au telefoanele defecte…dar defapt este reteaua Digi care mu poate mai mult…Vad ca oamenii se lasa pacaliti foarte usor de preturile mici …incercati sa teimiteti un sms sa vedeti daca aveti gratuit …nu acuz pe nimeni ,dar pentru 2-3€ in plus pe luna va chinuiti cu Digi . Cum se zice la peste “fir intins” asa si celor cu Digi “retea extinsa “

 • Ai avut semnal Digi multumita Vodafone, ca e reteaua lor. Deci de Vodafone trebuie sa fii multumit :))

 • Orion4tech

  Zau esti tu sigur?
  Nu am vb de situatia cand a fost in roaming pentru ca nu prea mi-a intrat pe roaming oricum.

 • Andrewsbcr

  Megasystem 😂😂😂 doamne, cine nu are semnal ? Eu am semnal perfect (și acum am 5 din 5). Vorbiți fără sa testați personal.

 • Bogdan

  Cred ca stii bine ca roamingul national mai e valabil in doar 2 judete… In rest este complet taiat… Intelegem nevoia de a lauda alti operatori dar sa deformezi in mod tendentios realitatea e prea mult. La fel cum in mod constant se prind viteze de 50 Mbps pe banda 38 a celor de la Digi in orasele in care au banda aceea activata. Da…nu se compara cu Orange si Vodafone la viteza, insa daca te uitai cu atentie la clasamentele de viteza internet mobil cand Telekom nu avea acord de 4G cu Orange ai fi vazut ca Telekom era cam tot acolo cu Digi. In conditiile in care sunt clar avantajati tehnic cei de la Telekom fata de capacitatile celor de la Digi. Articolul a fost surprinzator de fair play (nu asta iti este stilul cand vine vorba de DigiMobil), dar ti-ai revenit la comentarii…. E ok. Se va vedea in numarul de accesari ale site-ului tau in timp.

 • Claudiu

  @Bogdan +1

 • Mircea Radulescu

  Un “om de afaceri” se ferește de 077… , mă înțelegi ? Nu dă bine businessului 🙂

 • Mircea Radulescu

  Așa este, e lumea invidioasă.

 • Bobby

  @bogdancutar:disqus la metrou au marit frecventa pe 2100 la 10 mhz si se prind viteze de 70 de Mbps download si 25 upload, destul de aparoape de marii operatori ai tarii dar la preturi de 5 ori mai mici

 • megasystem

  Aveti dreptate ramaneti pe Digi …raport calitate /pret . Este ok atata timp cat este ieftin nu conteaza si cat de ok este…asa este romanul…in romania se comercializeaza toate chinezariile de telefoane …si cand ii vezi pe oameni ti-ar da in cap sa te faca sa intelegi ca ,chinezul lui este mult peste iphone-ul sau samsung-ul tau …din aceasta cauza si conducerea este aleasa de astfel de oameni …

 • 1mihai

  Va fi prapad cand conducerea va fi aleasa de cei ca tine dar probabil frustarea ta vine din faptul ca parerea/opinia ta nu conteaza in viata de zi cu zi! Logica ta este =0! Am avut aproape 15 ani abonament la Orange si acum stau si ma intreb cum dracu de m-au prostit atata timp.

  Totul in lumea asta se raporteaza la calitate/pret!
  Am wi-fi acasa si la birou, la cat stau in trafic sau la o cafea, netul de la Digi este suficient!

 • Marian

  O sa-l schimb cand va aparea samsung s8 ca s7edge si s6/6s sunt telefoane proaste cum ,,zici,,tu. Tu poate ai trecut odata in concediu prin acele locuri, eu le bantui cam de 3-4 ori pe saptamana asa ca scuteste-ma…Sunt statistici nationale despre calitatea semnalului gsm si trasfer si digi este pe ultimul loc mult sub telekom.

 • cosmin

  Ești ironic și vorbești fără argumente de fiecare data. In afara de 5 copii care te văd ca pe un guru noi restu care avem o opinie cred ca ar fi mai bine sa nu îți urmărim pagina pentru ca mereu deformezi realitatea.

 • Catalin Petrisor

  Zaone, ce afaceri faci de pe telefonul mobil ?,tu esti un om serios.

 • alincampan

  Eu acasă in România la sat sunt cu Digi la internet si sunt foarte mulțumit de ei. Viteza foarte buna si rapid.