AirPods au insumat un sfert din vanzarile online de casti Bluetooth

Vanzarile online de casti Bluetooth in SUA au depasit cu mult vanzarile de casti cu fir, iar AirPods par sa fie la mare cautare printre cei care sunt interesati sa cumpere asemenea produse. Conform unui studiu recent publicat in SUA, se pare ca AirPods au insumat 26% din vanzarile de castil Bluetooth din momentul lansarii oficiale si pana in prezent.

In imaginea de mai jos puteti vedea acest studiu, el prezentand vanzarile de casti Bluetooth inainte de lansarea AirPods, dar si dupa aparitia acestui produs. Dupa cum puteti vedea, vanzarile castilor Beats au scazut considerabile dupa lansarea AirPods, cele de casti Jaybird sau Planctronics avans aceeasi soarta, cele Bose inregistrand o crestere serioasa.

Totusi, AirPods au furat vanzari de la multi alti producatori, pentru a ajunge intr-un final sa atinga 26% din vanzarile online totale de casti Bluetooth in SUA. Desi foarte multa lume s-a plans din cauza faptului ca AirPods sunt inutile si sunt foarte scumpe, iata ca exista totusi multe alte persoane care au cumparat noul produs al companiei Apple.

Desigur ca Apple refuza sa ofere cifre privind vanzarile AirPods din momentul lansarii pe piata si pana in prezent, dar asta pentru ca vorbim despre un produs dintr-o categorie noua. Cei de la Apple nu dezvaluie in mod normal vanzarile pentru asemenea produse, insa vanzarile AirPods par sa fie destul de bune.

airpods-cota-piata-casti-bluetooth