Tesla a angajat unul dintre cei mai importanti ingineri Apple

Compania Apple a pierdut un inginer extrem de important in cursul lunii decembrie, Matt Casebolt fiind numele sau, munca sa fiind vazuta in Mac-urile lansate de-a lungul anilor. El a fost esential in crearea chingilor care sustin carcasa MacBook Air, insa a avut controbutii majore si in ceea ce priveste crearea design-urilor altor produsele ale Apple.

Tesla este compania care l-a angajat pe Matt Casebolt la finalul anului trecut, el urmand a lucra acolo intr-o divizie care dezvolta, cel mai probail, tot sisteme de inchidere pentru masina. Desi el nu este cunoscut publicului larg asa cum se intampla cu alti ingineri ai companiei Apple, munca sa a adus pe piata produse pe care zeci de milioane de clienti le-au cumparat.

Tesla a angajat foarte multi ingineri ai companiei Apple in cursul anului 2016, acestia parasindu-i pe cei din Cupertino pentru a lua parte la o aventura noua intr-o companie noua. Cei de la Apple nu s-au lasat mai prejos si au angajat aproape la fel de multi oameni de la Tesla pentru propriul proiect ce viza dezvoltarea unei masini autonome si electrice.

Separat de Tesla, alte companii producatoare de masini au angajat ingineri ai companiei Apple si totul in timp ce Apple fura angajatii altora. In perioada urmatoare ne putem astepta ca si mai multi ingineri ai companiei Apple sa ajunga la alte companii, insa ramane de vazut cam cati se vor lansa convinsi sa plece.

tesla-angajeaza-inginer-apple