Samsung Galaxy S8 va fi totusi lansat in aprilie

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie lansat in aprilie conform unor surse apropiate companiei Samsung, cel mai probabil in apropierea lansarii.

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie lansat in aprilie, in saptamana in care compania Samsung va prezenta oficial noul smartphone pentru lumea intreaga. Desi zvonuri aparute in ultimele zile sugerau faptul ca Samsung Galaxy S8 va fi lansat in cantitati limitate in februarie, sau martie, se pare ca Samsung doreste sa nu se grabeasca de aceasta data cu lansarea.

In aceasta idee, Samsung ar fi confirmat pentru proprii parteneri faptul ca Samsung Galaxy S8 va fi lansat la mijlocul lunii aprilie. Zilele trecute am aflat ca Samsung Galaxy S8 va fi lansat pe 18 aprilie de catre compania Samsung, iar prezentarea ar putea avea loc in aceeasi saptamana, sau poate chiar in aceeasi zi, conform informatiilor.

Nu ar fi obisnuit ca Samsung Galaxy S8 sa fie lansat in ziua prezentarii, iar asta deoarece pana acum Samsung nu a actionat in acest mod cu flagship-urile lansate pe piata. In aceasta idee, este mai probabil ca Samsung Galaxy S8 sa fie lansat in saptamana prezentarii, dar poate numai pentru precomanda, nu si oficial pentru achizitie din magazine.

Samsung Galaxy S8 va fi totusi lansat in aprilie

Mai toti producatorii de smartphone-uri deschid precomenzi pentru un produs nou in saptamana prezentarii, iar cu Samsung Galaxy S8 lucrurile ar putea sta la fel. Cei de la Samsung se tem ca Samsung Galaxy S8 ar putea avea vanzari mai mici deoarece unii concurenti vor lansa smartphone-uri inaintea sa pe piata, dar acesta este pretul care trebuie platit pentru calitate.

“Samsung Electronics has confirmed that the release schedule has been set in mid-April, possibly in the third week.This would be a delay from March, which is when Samsung has usually released its latest flagship model every year. The previous flagship models were usually unveiled two to four weeks before they hit the shelves.”

Cei de la Samsung au refuzat sa confirme data de lansare Samsung Galaxy S8, insa zvonurile din ultima vreme dau de inteles ca aprilie urmeaza sa fie luna in care el va aparea. Pentru Samsung vorbim despre o intarziere de o luna pentru lansarea produsului si despre pierderea unor vanzari, insa daca Samsung Galaxy S8 nu va avea probleme, atunci probabil efortul va merita in final.

samsung-galaxy-s8-lansare-aprilie-confirmat