iBoy – filmul in care un smartphone produce superputeri

iBoy este un nou film produs de catre cei de la Netflix pentru clientii din lumea intreaga si vorbim despre o productie stiintifico-fantastica, in care un smartphone este capabil sa creeze superputeri. iBoy este un tanar american care in urma unei altercatii cu o gasca de hoti este ranit si bucati ale unui smartphone raman prinse in creierul sau.

Imposibilitate de a inlatura respectivele fragmente din creierul baiatului il transforma in iBoy, un tanar care are superputeri oferite de catre un fost smartphone. Multumita acestor superputeri, el se aliaza cu o prietena, interpretata de catre Maisie Williams, pentru a se razbuna pe cei care l-au batut si din cauza carora are fragmente ale smartphone-ului prinse in creier.

Pe Maisie Williams probabil o stiti din celebra serie Game of Thrones, in iBoy ea avand rolul de a oferi suport moral pentru tanarul care isi foloseste superputerile pentru a-si duce la indeplinire razbunarea. Dupa cum veti vedea si din clipul video de mai jos, vorbim despre un film destul de neobisnuit in care iBoy poate interactiona cu aproape orice fel de gadget.

Diverse filme cu supereroi au fost lansate in SUA de-a lungul timpului, insa acesta este unul dintre cele mai ciudate disponibile pana in prezent. iBoy urmeaza sa fie lansat in cadrul platformei Netflix pe data de 27 ianuarie, asa ca atunci va veti putea convinge daca pelicula merita, sau nu, urmarita.