iOS 10.2.1 beta 4 a fost lansat

iOS 10.2.1 beta 4 a fost lansat de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch astazi.

iOS 10.2.1 beta 4 a fost lansat de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch la doar doua zile distanta de versiunea beta 3. Aparitia este complet surprinzatoare pentru ca Apple nu are obiceiul sa actioneze in acest mod cu versiunile beta ale iOS, insa lansarea versiunii publice este probabil urgentata, asa ca probabil de aceea avem mai multe versiuni beta disponibile mai des.

Exact precum in cazul versiunii anterioare, iOS 10.2.1 beta 4 are specificate drept schimbari doar rezolvari ale problemelor de functionare si imbunatatiri generale. Nimeni nu stie in ce fel afecteaza aceste modificari functionalitatea generala a iDevice-urilor noastre, insa putem presupune ca experienta generala de folosire a iOS 10.2.1 beta 4 va fi mai buna decat in cazul beta build-ului anterior.

iOS 10.2.1 beta 4, ca si versiunile anterioare, nu aduc schimbari vizibile ale sistemului de operare, ci doar schimbari interne, care nu sunt usor de descoperit. Compania Apple nu a implementat functii noi in iOS 10.2.1 beta 4, ci doar schimbari interne, asa ca nu va asteptati sa gasiti ceva major vizibil, pentru ca veti fi profund dezamagiti.

iOS 10.2.1 beta 4 a fost lansat

Versiunea beta publica a iOS 10.2.1 beta 4 nu a fost lansata de catre compania Apple inca, iar acest lucru este normal deoarece probabil acest build nu este sigur. In aceasta idee, daca ati folosit o versiune publica beta si doriti iOS 10.2.1 beta 4, va recomand sa stati departe, deoarece ati putea intampina probleme de functionare cu terminalele.

In cazul in care aveti o alta versiune beta a iOS 10.2.1 instalata, atunci puteti instala si iOS 10.2.1 beta 4 chiar in acest moment folosind sistemul Software Update, Actualizare Software. Tot ce trebuie sa faceti este sa navigati catre Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software, si sa urmati instructiunile de acolo.

ios-10-2-1-beta-4

7 COMENTARII